Tudy, băiatul care-i „DĂDEA ÎN CAP”, NOUL VICEPRIMAR al Capitalei!

Tudy, băiatul care-i „DĂDEA ÎN CAP”, NOUL VICEPRIMAR al Capitalei!

Tudor Ionescu, cunoscut și drept „Tudy”, fostul amant al Oanei Zăvoranu, este noul viceprimar al Capitalei din partea partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu! ​Aurelian Bădulescu(PSD+UNPR) și Tudor Tim Ionescu (ALDE), cunoscut în presă sub numele de Tudy, sunt noi viceprimari ai capitalei aleși joi de majoritatea PSD+UNPR+ALDE din Consiliul General al Municipiului București. 

Aurelian Bădulescu este de profesie avocat, acesta fiind cunoscut presei prin faptul că l-a apărat pe unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali.

Ce propuneri au făcut grupurile politice din CGMB pentru cele două locuri de viceprimar:
- PSD+UNPR - Aurelian Badulescu - 28 voturi pentru
- USB - nu a facut nicio propunere
- PNL - Catalin Deaconescu - 9 voturi pentru
- ALDE Ionescu Tudor Tim - 28 voturi pentru
- PMP - Lucian Iliescu - 9 voturi pentru

Numele noului viceprimar al Capitalei,Tudy, este inevitabil legat de scandalul care a ținut „prima pagină”, în urmă cu câțiva ani, a tuturor televiziunilor și publicațiilor de scandal. Cunoscut drept bărbatul cu care Oana Zăvoranu l-a înșelat pe Pepe, Tudor Ionescu a devenit celebru după ce au apărut poze cu el dezbrăcat, dar și un filmuleț din categoria „interzis minorilor”.

Cariera politică a lui Tudy 

După ce i-ar fi pus coarne cântărețului „latino-lover” Pepe, în perioada în care era stagiar la Parlamentul European, în echipa PNL, Tudy a demisionat și s-a ocupat, o vreme, de afaceri. În 2014, tânărul, care a fost văzut de-o țară întreagă, într-un filmuleț în care apărea dezbrăcat, și-a reluat de anul trecut activitățile politice, în ALDE, partidul înființat de Călin Popescu Tăriceanu.

Altfel, Tudy este absolvent al Facultății de Științe Politice și are un master la Bruxelles. În 2014, Tudor Ionescu și-ar fi dat și examenele de admitere în  Corpul Diplomatic și Consular al României.

Puteți viziona FILMULEȚUL buclucaș, cu finul lui Tăriceanu „dându-i în cap”! Atenție, VIDEO+18



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante