Tulcea: Curse suplimentare în Deltă, începând de sâmbătă

Tulcea: Curse suplimentare în Deltă, începând de sâmbătă

Societatea Navrom Delta SA are curse mai multe pe Dunăre, începând de sâmbătă, din Tulcea spre localităţile izolate ale Deltei, suplimentarea fiind valabilă doar în luna mai.

Potrivit programului făcut public pe site-ul societăţii, pe braţul Sulina al fluviului, cursele Tulcea - Sulina vor fi zilnice, navele clasice alternând cu cele semirapide.

Pe ruta Tulcea - Sfântu Gheorghe, cursele vor fi de asemenea zilnice, cu excepţia zilei de joi. Atunci va exista o singură navă semirapidă care va pleca din Sfântu Gheorghe spre Tulcea, în contextul în care în extrasezon erau doar trei curse săptămânale Tulcea-Sfântu Gheorghe.

Cele mai puţine curse săptămânale, respectiv patru, sunt pe relaţia Tulcea-Periprava, dar şi în acest caz numărul curselor este mai mare faţă de extrasezon.

În baza contractelor încheiate în urma licitaţiilor organizate periodic de Ministerul Transporturilor, societatea Navrom Delta SA asigură transportul regulat în Deltă, iar localnicii plătesc pentru o călătorie un preţ de cel puţin două ori mai mic decât o persoană care are domiciliul într-un alt judeţ. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat