Tulcea: Doi tulceni, arestaţi preventiv, după avarierea a două maşini ale Poliţiei

Tulcea: Doi tulceni, arestaţi preventiv, după avarierea a două maşini ale Poliţiei

Doi tulceni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a anunţat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Unul dintre ei, în vârstă de 60 de ani, a fost oprit joi de lucrătorii Postului de Poliţie Frecăţei, în timp ce conducea un atelaj tractat, iar bătrânul a adoptat o atitudine agresivă faţă de poliţişti.

"În sprijinul bărbatului au sosit încă doi tineri, membri ai familiei, de 21 respectiv 24 de ani, împreună continuând a adresa injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor, acţiunile culminând cu avarierea unui număr de două autospeciale ale IPJ. Pentru aplanarea conflictului, poliţiştii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au imobilizat persoanele în cauză, sesizând organele de parchet, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", a anunţat IPJ Tulcea.

În ziua următoare, bătrânul şi fiul lui, în vârstă de 24 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă instanţa de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit IPJ, în continuare, cercetările se efectuează de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!