Tulcea: Trei autoturisme blocate în zăpadă; 147 de persoane aflate în maşini, salvate din viscol

Tulcea: Trei autoturisme blocate în zăpadă; 147 de persoane aflate în maşini, salvate din viscol

Autorităţile tulcene intervin, joi dimineaţa, pentru deblocarea a trei autoturisme care au derapat şi nu au mai putut să îşi continue drumul, din cauza stratului de zăpadă şi a viscolului, iar echipele specializate încearcă că remedieze avariile apărute la reţelele de energie electrică din şapte localităţi.

Prefectul judeţului Tulcea, Alexandru Iordan, a declarat pentru AGERPRES că în cele trei autoturisme blocate între satele Rahmanu şi Topolog, pe DN 22, se află şapte persoane.

"Traficul pe cinci tronsoane de drumuri naţionale şi pe segmente de pe nouă drumuri judeţene este închis. Nu cred că se va relua în perioada imediat următoare, din cauză că avem anunţate ninsori moderate, strat nou de zăpadă şi rafale de vânt. S-a acţionat toată noaptea, dar viscolul îngreunează intervenţiile", a precizat prefectul.

El a mai spus că 247 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit în ultimele 24 de ore pentru deblocarea a 72 de autoturisme în care se aflau 147 de persoane.

În judeţ se acţionează cu 103 utilaje de deszăpezire.

În prezent, 7 localităţi din zona de est a judeţului nu au energie electrică parţial sau total, iar autorităţile sprijină echipele de intervenţie pentru a remedia avariile apărute. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani