Tupeu ORDINAR: Iohannis, care se PUPA cu Ponta-n BOT, îi cere DEMISIA lui Dragnea! Mai mult, pe Hellvig, omologul din USL l-a pus șef la SRI!

Tupeu ORDINAR: Iohannis, care se PUPA cu Ponta-n BOT, îi cere DEMISIA lui Dragnea! Mai mult, pe Hellvig, omologul din USL l-a pus șef la SRI!

Președintele Klaus Iohannis a avut o reacție incredibil de rapidă la condamnarea și reconfirmarea formală a lui Liviu Dragnea în fruntea celui mai corupt partid din istoria României! Nu vi se pare ciudat că tocmai el, președintele marilor tăceri, președintele care urmărește cu atenție foarte prelungită, a devenit atât de vigilent? Taman acu', după o decizie a Justiției în urma unui rapt săvârșit de USL? USL al cărui membru a fost în 2012? USL-ul lui Victor Ponta, ăla cu care se pupa în bot, sfidător, imediat după ce a fost ales președinte? USL-ul unde cel numit de Iohannis în fruntea SRI, deci răsplătit politic după ce a fost ales președinte, Eduard Hellvig, era omologul lui Dragnea, pe organizare?

În toată porcăria de la Referendum doar pesediștii au fost criminalii? Peneliștii, în frunte cu trompete ca Mihalache și Gorghiu, care-și rupeau hainele de pe ei prin platou pe la Gâdea/Antena3, n-au fost nici măcar martori tăinuitori?

Sau acum avem de-a face, pe față, ordinar, cu jocurile păpușarilor din spatele acestor marionete care conduc partidele? Și chiar și pe Iohannis?

Chiar, în 2009, când căzuse Guvernul Boc, înainte de alegeri, cine l-a fi trimis pe Antonescu la Sibiu la Klaus Iohannis, să-l pună prim-ministru? Iar pe Iohannis cine îl pregătise de o asemenea veste?Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 Interesante amănunte...

4 Imagini care dau fiori soldaților ruși

5 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina