Turneul mondial susţinut de Beyonce şi Jay-Z are încasări de peste 100 de milioane de dolari

Turneul mondial susţinut de Beyonce şi Jay-Z are încasări de peste 100 de milioane de dolari

Turneul mondial susţinut de cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, intitulat "On The Run", are încasări de peste 100 de milioane de dolari până în prezent, în pofida zvonurilor apărute privind vânzările scăzute de bilete.

Turneul mondial susţinut de Beyonce şi Jay-Z are încasări de peste 100 de milioane de dolari (Imagine: Hepta)

Secţiunea americană a turneului mondial se va încheia miercuri, în San Francisco, California, iar, după aproximativ două luni, "călătoria" celor doi a fost catalogată drept un succes, informează contactmusic.com .

Omar Al-Joulani, vicepreşedintele diviziei nord-americane a companiei organizatoare de concerte Live Nation, a declarat pentru publicaţia People că la toate concertele biletele au fost vândute în proporţie de peste 90%.

Concertele au strâns mai mult de 5,2 milioane de dolari pe seară, iar la fiecare reprezentaţie au fost aproximativ 45.000 de persoane.

Al-Joulani a adăugat: "A fost un succes acest turneu şi suntem încântaţi să avem încasări atât de mari la finalul lui".

Beyonce şi Jay-Z vor concerta în cadrul turneului "On the Run" la Paris, pe 12 şi 13 septembrie. Concertul va fi filmat pentru un eveniment special care va fi difuzat pe HBO America.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...