Uite! Judecătoarea care a cerut ANCHETAREA Procurorului General și DNA cam miroase trandafiri prin curtea casei soțului din Alexandria, Teleorman!

Uite! Judecătoarea care a cerut ANCHETAREA Procurorului General și DNA cam miroase trandafiri prin curtea casei soțului din Alexandria, Teleorman!

Uite niște amănunte interesante despre judecătoarea Simona Marcu. Cea care a cerut în ședința CSM de marți anchetarea Procurorului General Augustin Lazăr și a DNA în legătură cu intervențiile legate de Ordonanța 13.

Simona Marcu este judecatoare la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Sotul ei, Vasile Gil, este avocat. Potrivit declaratiei de avere a Simonei Marcu, sotul ei are o casa de locuit în Alexandria, județul Teleorman.

Numele Simonei Marcu a aparut intr-un articol din 2006 scris de (ce ironie, nu?) Razvan Savaliuc privind „Clanurile din Justitie„. In dreptul Simonei Marcu apareau nu mai putin de patru nume:  

SIMONA CAMELIA MARCU, judecator
- sotul Gil Vasile, avocat;
- afin gradul II Marius Nicu Vasile, procuror la Parchetul Sectorului 4;
- afin gradul IV Adi Liliana Grigore, grefier la Judecatoria Buftea;
- afin gradul IV Silvia Ileana Raportaru, grefier la Inalta Curte de Casatie.

Judecătoarea Simona Marcu, membru CSM, a cerut marţi sesizarea Inspecţiei Judiciare pentru a verifica felul în care DNA şi-a arogat competenţa de a verifica legalitatea şi oportunitatea emiterii unui act normativ, dar şi modul în care procurorul general Augustin Lazăr a gestionat comunicarea după emiterea OUG 13, transmite Agerpres.

"Vă propun să suplimentăm ordinea de zi cu două puncte. Primul punct care să vizeze sesizarea Inspecţiei Judiciare cu privire la contextul în care DNA şi-a arogat competenţa de a verifica legalitatea şi oportunitatea emiterii unui act normativ, în sensul celor reţinute în decizia CCR, precum şi sub alte aspecte, (...) în special cu privire la situaţia de la DNA Ploieşti, respectiv dacă s-au cunoscut disfuncţionalităţile de la această unitate de Parchet şi care au fost măsurile, dacă s-au luat măsuri, care au fost acestea, pentru a preîntâmpina evoluţia acestui caz", a propus Simona Marcu.

A doua propunere a vizat sesizarea IJ cu privire la modalitatea prin care Augustin Lazăr a gestionat comunicarea publică după trimiterea OUG 13.

"Al doilea punct vizează sesizarea Inspecţiei Judiciare pentru a verifica modul în care procurorul general, în calitate de reprezentant al Ministerului Public, a gestionat comunicarea publică în perioada ulterioară trimiterii OUG 13/2017, din perspectiva respectării obligaţiei de rezervă pe care o are orice magistrat", a mai propus Simona Marcu, potrivit Agerpres.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…