Uite ce MITĂ a primit Grindeanu pentru că nu l-a livrat pe Dragnea la DNA! Este strigător la cer fraților!

Uite ce MITĂ a primit Grindeanu pentru că nu l-a livrat pe Dragnea la DNA! Este strigător la cer fraților!

Uite ce mită a primit Grindeanu pentru că nu l-a livrat pe Dragnea la DNA! Din banii noștri! Este strigător la cer fraților! 

Parlamentul a adoptat in aceasta saptamana modificari majore in privinta numirii si demiterii conducerii arbitrului telecom (ANCOM), dar si in privinta salarizarii conducerii acestei autoritati care reglementeaza piata de peste 4 miliarde euro a comunicatiilor, dezvăluie HotNews.ro

Ce salarii au fost stabilite pentru presedintele si vicepresedintii ANCOM/Sorin Grindeanu va avea un salariu lunar de circa 7500 de euro

Senatorii au modificat si modul de stabilire a salariului presedintelui ANCOM, "la nivelul a cinci salarii medii la nivelul institutiei aferente lunii ianuarie a fiecarui an". Salariul vicepresedintilor ANCOM s-a stabilit 'la nivelul a patru salarii medii la nivelul institutiei aferente lunii ianuarie a fiecarui an'.

Acest amendament referitor la salarizarea conducerii ANCOM a fost propus de senatorul PSD Gheorghe Marin si a fost adoptat cu majoritate de voturi.

Ce inseamna cinci salarii medii la nivelul ANCOM? Potrivit surselor HotNews.ro, salariul mediu net la nivelul acestui an in ANCOM, cifra prezentata de directia economica a autoritatii de reglementare in cadrul Comisiilor din parlament, a fost de aproximativ 6.800 de lei.

La acest nivel, Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM, ar urma sa incaseze lunar un salariu de 34.000 de lei (circa 7500 euro). Cei doi vicepresedinti ar avea salarii nete de circa 27.200 de lei (aproximativ 6000 de euro).

Documentul de la Senat:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …