Uite de ce TACE Jigodia Națională. Dezvăluire din PSD: E controlat de Ghiță!

Uite de ce TACE Jigodia Națională. Dezvăluire din PSD: E controlat de Ghiță!

Dezvăluire șoc din PSD: Cum l-a turnat Ghiță pe Ponta lui Coldea! Jigodia Națională continuă să tacă-n păpușoi! De ce? Pentru că este la degetul lor mic!

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI din partea PSD face o serie de dezvăluiri după publicarea unei noi înregistrări a lui Sebastian Ghiță. El a povestit la RTV cum Victor Ponta a cerut să vorbească în fața Comisiei de Control al SRI și cum a renunțat, subit, la cerere după ce Sebastian Ghiță i-a spus despre intenție prim adjunctului directorului SRI, generalul Florian Coldea.

La discuție ar fi fost de față și Georgian Pop, fost șef al Comisiei de Control al SRI.

Daniel Savu a menționat la România TV că Victor Ponta, întrebat de șefii PSD despre dosarele făcute liderilor PSD în 2015, a spus că dorește să facă dezvăluiri în fața comisiei de Control al SRI.

Savu a povestit cum, după ce s-a aflat de această intenție a lui Victor Ponta, Ghiță i-ar fi propus să meargă la o vilă secretă a SRI și să discute cu generalul Florian Coldea. Ulterior acestei discuții, Ponta a renunțat să mai ceară audierea la Comisia de Control al SRI.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...