ULTIMA ORĂ A fost capturată Baghera, lunetista sârbă care lupta alături de ruși încă din 2014/Povestea misterioasă a fostei călugărițe condamnată pentru trafic de droguri

ULTIMA ORĂ A fost capturată Baghera, lunetista sârbă care lupta alături de ruși încă din 2014/Povestea misterioasă a fostei călugărițe condamnată pentru trafic de droguri

Forțele armate ucrainene au capturat-o pe Baghera, o lunetistă sârbă care lupta în Donbas din 2014, arată armata ucraineană pe Twitter și publică câteva foto cu ea.

sursa foto: Twitter " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2022/03/baghera-calugarita-sarb-regiune-separatista-razboi-rusia-ucraina-300x225.jpeg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2022/03/baghera-calugarita-sarb-regiune-separatista-razboi-rusia-ucraina.jpeg" data-ll-status="loaded" /> sursa foto: Twitter

Potrivit tabloidului Blic din Serbia, Baghera se numește în realitate Danijela Lazovic și este o sârboaică din Gornji Milanovac, a cărei viață este învăluită în mister.

Ar fi o fostă handbalistă, care ar fi ajuns călugăriță pentru o scurtă perioadă la mănăstirea Trumana din Golubac, Serbia.

Apoi ar fi fost condamnată pentru trafic de droguri, iar după ce și-ar fi ispășit pedeapsa, în 2014, ar fi plecat în Donbas, în estul Ucrainei să lupte de partea separatiștilor pro-ruși într-o unitate para-militară numită ”Regimentul husarilor sârbi”. Așa ar fi ajuns o lunetistă experimentată.

sursa foto: Twitter " data-medium-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2022/03/baghera-calugarita-sarb-regiune-separatista-razboi-rusia-ucraina2-225x300.jpeg" data-large-file="https://cdn.g4media.ro/wp-content/uploads/2022/03/baghera-calugarita-sarb-regiune-separatista-razboi-rusia-ucraina2.jpeg" data-ll-status="loaded" /> sursa foto: Twitter

Ar fi partenera lui Dejan Berić zis Deki, un alt lunetist sârb faimos care luptă de partea separatiștilor pro-ruși.

Sursa: blic.rs

În urmă cu câțiva ani, Baghera ar fi acordat un interviu presei controlate de pro-rușii din Donbas. Vorbea fluent rusa și a declarat că se opune aderării Serbiei la UE și că luptă împotriva ucrainenilor din recunoștință față de Rusia și poporul rus.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”