ULTIMA ORĂ O britanică susține că Andrew Tate a violat-o și a amenințat-o cu moartea

ULTIMA ORĂ O britanică susține că Andrew Tate a violat-o și a amenințat-o cu moartea

O femeie din Marea Britanie care susține că Andrew Tate, un influencer din social media, a violat-o, plănuiește să îl dea în judecată. Ea spune că Tate, cunoscut pentru opiniile sale misogine, i-a spus ulterior că o „deține” și a amenințat-o cu moartea, potrivit Sky News .

Alice, care nu este numele ei real, în vârstă de 30 de ani, a declarat: „Făceam sex, iar el și-a pus mâinile în jurul gâtului meu și m-a strangulat până când mi-am pierdut cunoștința. Iar când mi-am revenit, el încă făcea sex cu mine, era încă deasupra mea”.

„A doua zi, tot albul se înroșise complet la unul dintre ochii mei. M-am documentat ulterior și era vorba doar de lipsa de oxigen la creier, iar vasele de sânge încep să se spargă pentru a încerca să aducă mai mult oxigen în creier. A fost destul de înfricoșător”.

Acuzația ei este că, continuând să întrețină relații sexuale cu ea în timp ce era inconștientă, Tate a violat-o.

Femeia, care avea 20 de ani la acea vreme, l-a întâlnit pe Tate într-un bar din Luton, Bedfordshire, unde locuiau amândoi.

El era kickboxer și portar de club la acea vreme și au avut o aventură de o noapte, trimițându-și mesaje intermitente în săptămânile următoare.

În timpul unei a doua întâlniri, Tate ar fi lăsat-o inconștientă în timp ce făceau sex la ea acasă.

Alice recunoaște că nu s-a plâns lui Tate sau poliției la momentul respectiv.

Ea a explicat: „Nu am văzut-o ca pe ceva cu adevărat rău, până de curând, când sunt un pic mai în vârstă și mai sensibilă și înțeleg consimțământul și cum funcționează lucrurile”.

„Eram îngrijorată că poate voi fi învinovățită. Mi-ar fi spus: „Ei bine, oricum făceai sex cu el, e într-un fel vina ta”.

„Dar atitudinile s-au schimbat și oamenii sunt mai educați în legătură cu ceea ce se consideră agresiune sexuală.”

Este de așteptat ca în curând să lanseze un proces civil împotriva lui Tate, 36 de ani, cerând despăgubiri pentru calvarul ei și pentru a încuraja alte presupuse victime să vorbească.

„Sper doar că poate fi tras la răspundere pentru ceea ce a făcut”, a spus ea.

„Și vreau să răspândesc mesajul de educație despre consimțământ și sper că mai multe femei s-ar putea simți confortabil să iasă în față cu povești despre lucruri care li s-au întâmplat, nu neapărat de către el, doar în general”.

În aprilie, alte trei femei care au lucrat ca modele webcam pentru afacerea de sex pe internet a lui Tate au lansat o pagină de crowdfunding pentru a strânge bani pentru un proces civil.

Ele susțin că acesta le-a violat și abuzat și că au suferit răni fizice și psihologice care le-au împiedicat să lucreze și să ducă o viață normală timp de ani de zile.

Ele și-au raportat acuzațiile la poliția din Hertfordshire în 2015.

Tate a fost arestat de trei ori sub suspiciunea că a violat două femei și a agresat o a treia, dar cazul a fost abandonat după patru ani.

Forțele de ordine și-au cerut scuze pentru întârzierile din anchetă și au declarat că ofițerii sunt pregătiți să se întâlnească cu femeile pentru a discuta orice problemă.

De atunci, detectivii au intrat în contact cu avocații femeilor, care doresc redeschiderea anchetei penale.

Tate, un cetățean britanic-american cu aproape șapte milioane de urmăritori pe Twitter, se află în prezent în arest la domiciliu în România, unde poliția investighează suspiciuni de trafic de persoane, viol și exploatare sexuală a femeilor din această țară.

O decizie privind inculparea sau eliberarea sa este așteptată luna aceasta.

Într-un interviu acordat BBC săptămâna trecută, Tate a negat că alimentează o cultură a misoginiei în rândul tinerilor, susținând că este o forță a binelui și că „acționează sub îndemnul lui Dumnezeu pentru a face lucruri bune”.

Fratele său Tristan și două femei din România se confruntă cu aceleași acuzații.

Toți suspecții neagă acuzațiile.

Avocatul Matt Jury, care le reprezintă pe toate cele patru femei care îl acuză pe Tate, a declarat: „Ele caută adevărul și responsabilitatea și doresc ca dovezile lor să fie testate în instanță”.

„Influența și profilul său public, aparițiile sale regulate în mass-media continuă să le provoace suferință și nu fac decât să agraveze trauma prin care au trecut”.

Un purtător de cuvânt al lui Andrew Tate a declarat „Înțelegem că există un mare interes în jurul lui Andrew în acest moment; cu toate acestea, el neagă vehement aceste acuzații și nu aprobă violența de niciun fel față de femei”.

„Toate actele sexuale la care Andrew a luat parte au fost consimțite și convenite anterior de ambele părți”.

„Andrew le încurajează cu tărie pe femeile care au suferit o agresiune, sub orice formă, să o raporteze autorităților competente. El este întristat de faptul că câteva femei cu care ar fi petrecut timp în urmă cu aproape un deceniu au decis să încerce să profite de situația sa actuală”.

„Nu vom comenta mai departe despre presupusa intenție a nimănui de a intenta o acțiune în justiție decât dacă o astfel de acțiune este înaintată autorităților.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Marius, un tânăr de 29 ani, abia făcuse nunta și aștepta un copil. În noaptea exploziei ținea locul unui coleg

2 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

3 „Sunt recunoscătoare pentru această șansă“ / Fiica lui Robert Turcescu a semnat contract cu PRO TV

4 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

5 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA