ULTIMA ORĂ Val de plecări de la Antena 3!

ULTIMA ORĂ Val de plecări de la Antena 3!

Patru reporteri şi un editor pleacă de la postul TV Antena 3. Unii dintre aceştia au părăsit deja staţia de ştiri, iar ceilalţi sunt încă în perioada de preaviz.

Cei care pleacă sunt Alina Sorocean (reporter pe politic), Andrei Grigore (reporter pe eveniment), Narcis Popescu (acoperea tot zona politică), Vlad Ungar (reporter pe zona economică şi reporter secundar pe Guvern) şi editorul Diana Bobşea, potrivit Paginademedia.ro,

Narcis Popescu (care era din 2017 la Antena 3, anterior Gândul) a confirmat plecarea de la Antena 3 şi se va alătura postului Prima TV, conform sursei citate.
 
Andrei Grigore care a mai lucrat la Pro TV (reporter de noapte), la Realitatea TV, la Observatorul Antenei 1 şi la Antena 3, a confirmat şi el că pleacă, vrând să meargă în zona de comunicare politică. Momentan este în perioada de preaviz.
 
„E o coincidență că plecarea mea vine pe valul celorlalte plecări. (...) Eu pur și simplu am oportunitatea de a lucra în alt domeniu, specific pregătirii pe care o fac în cursul anilor 2020-2022 la masterat”, a declarat Andrei Grigore pentru sursa citată.
 
Vlad Ungar a confirmat şi el plecarea şi, de câteva zile s-a întors la Ştirile TVR. Acesta a mai lucrat la TVR în perioada 2017-2019, iar anterior a fost reporter la Digi24 Timişioara (2013-2017). 
 
Alina Sorocean a plecat de la Antena 3 la TVR, unde va acoperi tot zona politică, iar editorul Diana Bobşea s-a despărţit de Antena 3 şi s-a alăturat Metropola TV.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

2 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

3 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro