Ultimul stil de alăptare...

Ultimul stil de alăptare...

Torah Bright, snowboarder de origine australiană, duce alăptatul la un alt nivel! Câștigătoarea medaliei de aur la jocurile olimpice, în vârstă de 34 de ani, a distribuit pe contul ei de Instagram o fotografie alături de fiul ei, de Ziua Mamei, în care apare alături de acesta în timp ce-l alăptează. Nimic neobișnuit în asta, dar modul în care o face este complet inedit. Tânăra apare în fotografie în timp ce stă în cap, cu picioarele în aer, iar fiul ei la sân.

”De când am devenit mamă ceva s-a dezlănțuit în mine. Este pur și simplu spiritual, natural, pur, feroce. Sunt mamă”, a scris tânăra în dreptul fotografiei.

Bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit, ori de câte ori o mămică postează o fotografie în timp ce-și alăptează bebelușul, apare un val de critici. Nici în această situație nu au stat diferit lucrurile, iar Torah nu a ezitat să răspundă răutăților.

”Citind unele dintre comentariile voastre m-a întristat foarte tare. În lumea mea, mamele ar trebui să fie ca niște majorete. Oricât at fi de greu să găsim bucura din tot ce înseamnă să fii mamă. Fieacare dintre noi o face diferit. Nu există bun sau rău. Să fii mamă este pur”, a scris tânăra.

View this post on Instagram

A post shared by Torah Bright (@torahbright)

Nu este prima oară când tânăra se afișează în timp ce-și alăptează copilul. În luna aprilie, Torah a postat o fotografie pe Instagram în timp ce-și alăpta băiețelul, dar de data aceasta când se dădea pe skateboard, scrie csid.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...