„Umbli ca o țoapă”/Andreea Bălan, „tamponată” după ce s-a afișat cu tocuri pe iarba de la Londra

„Umbli ca o țoapă”/Andreea Bălan, „tamponată” după ce s-a afișat cu tocuri pe iarba de la Londra

Cântăreața Andreea Bălan (39 de ani) l-a însoțit pe pe proaspătul iubit, Victor Cornea (29 de ani) la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care a început luni, însă acesta din urmă nu va mai juca la competiția de la Londra.

Din păcate pentru Andreea și Victor, tenismenul român a avut ghinion, partenerul său, sârbul Dusan Lajovic retrăgându-se din cauza unei probleme medicale, înaintea duelului cu una dintre cele mai valoroase perechi din lume, Santiago Gonzalez (Mexic) și Edouard Roger-Vasselin (Franța).

Cu toate acestea, cei doi s-au bucurat de câteva zile la Wimbledon, artista postând câteva fotografii în care părea că radiază de fericire. Ea s-a îmbrăcat în alb, pentru a respecta dress code-ul de la Londra, însă a făcut o gafă de proporții, pentru care a fost sancționată.

În încercarea de a marca diferența de 31 de centimetri dintre ea și Victor Cornea (Andreea are 1,65 metri iar Victor 1,96 metri), artista și-a pus în picioare sandale cu tocuri uriașe, de culoare neagră, gest nepotrivit pentru turneul londonez, unde toată lumea trebuie să fie în alb. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a călcat pe iarba terenurile cu tocurile, gest care i-a atras critici pe rețelele sociale. "Umbli ca o țoapă", i s-a adresat un internaut cântăreței care e mai mică cu zece ani decât actualui iubit și are două fetițe.

balan


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat