Un actor mexican îl acuză la rândul lui pe Kevin Spacey de hărțuire sexuală

Un actor mexican îl acuză la rândul lui pe Kevin Spacey de hărțuire sexuală

Un actor mexican l-a acuzat la rândul lui pe Kevin Spacey de hărțuire sexuală, luni, denunțând "mai multe întâlniri dezagreabile" pe care le-ar fi avut cu starul hollywoodian, de două ori premiat cu Oscar și protagonist al serialului "House of Cards", informează AFP.

Roberto Cavazos, un actor care a studiat în Marea Britanie și a lucrat în cinematografie, teatru și televiziune, a dezvăluit luni pe pagina sa de Facebook că întâlnirile sale cu Kevin Spacey au fost "apropiate de conceptul de hărțuire".

"Dacă aș fi fost o femeie, fără îndoială că nu aș fi ezitat să le consider astfel", a scris Roberto Cavazos în acel mesaj, fără să precizeze datele la care au avut loc acele întâlniri.
Sursa foto: Roberto Cavazos / Facebook

Kevin Spacey, care a câștigat două premii Oscar, se află deja într-o situație dificilă după dezvăluirile făcute de actorul Anthony Rapp, în vârstă de 46 de ani, care l-a acuzat că a încercat să îl agreseze sexual atunci când el avea vârsta de 14 ani. Starul hollywoodian, în vârstă de 58 de ani, și-a cerut scuze prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

Actorul mexican, născut în 1982, care apare pe genericul filmului american "Rush" (2013), afirmă că l-a cunoscut pe Kevin Spacey în timp ce acesta ocupa postul de director artistic al celebrului teatru Old Vic din Londra, între anii 2004 și 2015.

Roberto Cavazos a precizat în biografia lui că a lucrat pentru această companie de teatru în 2008, 2010 și 2011.

"Suntem mulți care am avut 'o experiență cu Kevin Spacey'. Era suficient să fii un bărbat de mai puțin de 30 de ani pentru ca domnul Spacey să se simtă liber să te atingă", afirmă Roberto Cavazos.

"Se întâmpla atât de des, încât devenise o glumă între noi", a adăugat el, spunând și că mai multe persoane i-au făcut dezvăluiri asemănătoare.

"Cel mai adesea, Kevin Spacey se afla în barul teatrului și se arăta insistent față de cel pe care îl plăcea. (...) Nu i-am cedat niciodată, dar știu că unii s-au temut să îi ceară să se oprească", a continuat actorul mexican.

Roberto Cavazos crede că "sunt numeroși" bărbații care vor face dezvăluiri în zilele următoare și consideră că nu va fi deloc surprins "dacă plângerile, la final, vor fi la fel de numeroase" ca acelea care îl vizează pe producătorul american Harvey Weinstein, aflat în centrul unui uriaș scandal sexual.

Artistul mexican a precizat pe Twitter că nu se va exprima în mass-media după aceste dezvăluiri. "Totul a fost spus în ceea ce am scris. Nu am nimic altceva de adăugat", a adăugat el, în urma solicitărilor de intervievare primite de la mai mulți jurnaliști.

Peste 80 de femei l-au acuzat public pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală și viol după apariția unor articole în The New York Times și The New Yorker în urmă cu aproape o lună.

Harvey Weinstein, vizat de anchete demarate de polițiștii din New York și Los Angeles, a negat acuzațiile potrivit cărora ar fi întreținut raporturi sexuale non-consimțite.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj

3 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

4 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

5 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”