Un american despre care se credea că e în moarte cerebrală a „înviat” după ce copiii au decis deconectarea de la aparate

Un american despre care se credea că e în moarte cerebrală a „înviat” după ce copiii au decis deconectarea de la aparate

Un american despre care se credea că e în moarte cerebrală a „înviat” după ce copiii au decis deconectarea de la aparate.

Un american despre care se credea că este în moarte cerebrală și a cărui familie a decis să-l deconecteze de la aparatele care îl ajutau să respire a ”înviat” brusc și a fost externat dintr-un spital din Omaha după câteva săptămâni de terapie. Bărbatul, T. Scott Marr, este numit acum ”omul miracol”, relatează abcnews.

Marr a fost diagnosticat, pe 12 decembrie, cu atac cerebral, după ce a fost găsit zăcând în pat, inconștient, dar respirând. A fost dus de urgență la spitalul Methodist și, la scurt timp, a fost conectat la aparate, la terapie intensivă.
Marr nu a arătat niciun fel de ameliorare a activității neurologice până a doua zi, când copiii au venit să îl viziteze.

"Ne temeam că procesul este ireversibil și avea să ducă la moarte cerebrală”, a spus medicul Rebecca Runge.

Fiica sa Preston Marr a spus că împreună cu restul familiei s-a confruntat cu o realitate dură: Scott Marr nu avea să-și mai revină. "Întotdeauna ne-a spus << nu vreau să mă vedeți niciodată zăcând pe un pat de spital >>”, a mai povestit fiica sa. ”Ne-au spus că se îndreaptă spre moarte cerebrală, așa încât ne-am luat adio de la el înainte să fie deconectat de la aparate, toate monitoarele au fost oprite și am așteptat alături de el”, a mai spus ea.

A continuat să respire și respira și a doua zi dimineață când s-au întors copiii, după ce săriseră peste o întâlnire cu agenția de pompe funebre.

"I-am cerut să își miște degetele și a început să le miște încet. I-am cerut să își miște degetele de la picioare și a făcut și asta”, a mai povestit Preston Marr.

Noile teste efectuate de doctori au arătat că Scott Marr suferea de a condiție rară numită sindromul encefalopatie posterioară reversibilă.

”De obicei, este cauzată de o presiune prea mare a sângelui, dar pot exista multe alte cauze” a precizat doctorul Runge, iar simpotemele pacientului au fost atipice.

Bărbatul pune totul pe seama credinței sale. ”Nu vreau să transform asta într-o chestie religioasă, dar vă zic doar atât: a fost un miracol”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante