Un document de 61 de pagini despre frații Tate a ajuns la Reuters!/Ce îi spunea Andrew Tate unei moldovence pe care o violase de două ori

Un document de 61 de pagini despre frații Tate a ajuns la Reuters!/Ce îi spunea Andrew Tate unei moldovence pe care o violase de două ori

Au apărut noi detalii din dosarul fostului luptător britanic Andrew Tate, reținut în România cu acuzații de viol și trafic de persoane.

Un document 61 de pagini comunicat agenției Reuters prezintă în detaliu acuzațiile de viol ale procurorilor împotriva lui Andrew.

Astfel, Tate ar fi atras o femeie, din Moldova, a cărui nume nu e precizat, să i se alăture în România, asigurând-o că „nu se va întâmpla nimic rău”.

Apoi, el ar fi violat-o de două ori, potrivit procurorilor, asta în timp ce avocatul lui Tate, Eugen Vidineac, susține că sexul a fost consensual.

„Vei fi a mea pentru totdeauna”, i-ar fi spus Tate tinerei moldovence într-un mesaj pe WhatsApp pe 4 februarie 2022.

Se presupune că ar fi discutat chiar despre căsătorie cu ea, dar a insistat că trebuie să fie de „partea lui”.

Andrew, în vârstă de 36 de ani, și-a întâlnit pentru prima dată presupusa victimă a violului pe Instagram în ianuarie 2022. S-au întâlnit apoi personal la Londra în februarie, iar ea s-a mutat în România în martie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...