Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul SARS CoV -2. Bărbatul avea 43 de ani și era internat la Spitalul Județean Sibiu din 23 octombrie, anunță reprezentanții prefecturii, citați de  Turnul Sfatului .

În urmă cu trei zile bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”. Colegii săi din jandarmerie transmit că regretă profund pierderea lui și sunt alături de familia îndurerată.

După cum rezultă din mai multe postări pe FB ale jandarmului, acesta era, înainte de a contacta virusul, coronasceptic și nu credea în eficiența măsurilor de protecție, cum ar fi masca.

Ionuț Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, în vârstă de 43 de ani a decedat, ieri seară, în urma infectării cu virusul SARS CoV-2. Potrivit autorităților acesta a fost internat în data de 23 octombrie, prin UPU, pe secția de Boli Infecțioase, dar deși i s-a administrat tratament conform protocolului, evoluția a fost una nefavorabilă, plămânii fiindu-i grav afectați. Aseară, din păcate, a suferit un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat.

„Un jandarm în vârstă de 43 de ani, din păcate a pierdut lupta cu virusul SARS CoV-2. Acesta a fost internat în 23 octombrie prin UPU pe secția de boli infecțioase din cadrul SCJU Sibiu. A primit tratament conform protocolului și resurselor disponibile pe secție. Evoluția însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT. În cursul serii trecute a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, spune Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În urmă cu trei zile, bărbatul posta pe pagina sa de socializare un mesaj în care spunea cât de grea este lupta împotriva COVID.

„O boală mai grea ca acest COVID cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala!”, scria căpitanul pe pagina de socializare.

Citește integral pe  turnulsfatului.ro