Un judecător federal decide că un fost consilier de campanie al lui Trump trebuie să intre în închisoare luni

George Papadopoulos, fost consilier de campanie electorală al actualului preşedinte al SUA, Donald Trump, trebuie să intre în închisoare luni, după ce un judecător din Districtul Columbia i-a respins cererea de amânare a încarcerării, relatează duminică EFE şi Reuters.

Papadopoulos va trebui să se prezinte luni la închisoarea federală din Oxford, statul Wisconsin, după ce judecătorul responsabil de cazul său, Randolph Moss, i-a respins cererea de a amâna încarcerarea sa, considerând că fostul consilier nu a reuşit să prezinte argumente care să justifice o astfel de măsură, a informat portalul Politico.

Fostul consilier al lui Trump a devenit în septembrie primul membru al echipei de campanie a preşedintelui american care a fost condamnat pentru implicarea sa în scandalul amestecului Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA. Papadopoulos a fost condamnat la două săptămâni de închisoare, la plata unei amenzi de 9.500 de dolari şi trebuie să efectueze 200 de ore de muncă în folosul comunităţii după ce a recunoscut că a minţit FBI în ianuarie 2017 cu privire la o conversaţie pe care ar fi avut-o în aprilie 2016 cu un profesor rus care susţinea că are legături cu Kremlinul.

Procurorul special american Robert Mueller anchetează din mai 2017 posibilele legături între membrii campaniei electorale a lui Trump şi Kremlin, pe care agenţiile de informaţii îl acuză de amestec în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!