Un milionar celebru s-a îndrăgostit de artista româncă Ioana Ignat! Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar s-au ascuns la început

Un milionar celebru s-a îndrăgostit de artista româncă Ioana Ignat! Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar s-au ascuns la început

Ioana Ignat s-a remarcat mai întâi la Pro Tv, în cadrul show-ului Vocea României. Ea a făcut parte din echipa lui Marius Moga și chiar a fost la pas să câștige competiția, dar la final trofeul i-a revenit Teodorei Buciu din echipa lui Tudor Chirilă. Tânăra nu s-a dat, însă bătută și și-a pus în minte să ajungă celebră. Ceea ce s-a și întâmplat.

Colaborarea ei cu Edward Sanda din anul 2017 pentru piesa „Doar pe a ta” a fost una de mare succes care a însemnat o creștere fulminantă a notorietății ei. Melodia s-a auzit mult timp pe toate radiourile și încă este intens ascultată, fiind una dintre cele mai apreciate din ultimii ani.

Ioana Ignat a scos o piesă cu iubitul ei

Recent, Ioana Ignat a scos o piesă și cu Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar din Sillicon Valley. Tânărul în vârstă de 22 de ani a reușit să creeze o aplicație de marketing, care i-a adus milioane de dolari. Acesta locuiește mai mult în SUA, dar vine periodic în România pentru a-și vedea prietenii și părinții.

Marea lui pasiune, pe lângă IT este muzica și așa a cunoscut-o și pe Ioana, cu care astăzi are o relație stabilă și asumată. Cei doi s-au afișat deja împreună și chiar dacă la început au ținut totul ascuns, acum iubirea lor este vizibilă cu ochiul liber. Ambii au 22 de ani și toată viața în față pentru a se bucura de celebritate și dragoste.
Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu

„E iubitul meu. E prima dată în viaţa mea când îmi asum o persoană lângă mine în public. La studio, acum vreo 2 ani (n.r. s-au cunoscut). Totul s-a întâmplat prin muzică… Am mai avut o tentativă, dar acum e stabilă situaţia… Nu putem să nu ne afişăm. Avem câteva luni. Am încercat să o ascundem, dar nu s-a putut. Sunt multe sacrificii pe care le faci… Sunt foarte detaşată”, a povestit Ioana Ignat, relatează Voxbiz.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…