Un militar a leșinat lângă Klaus Iohannis. Cum a reacționat președintele

Un militar a leșinat lângă Klaus Iohannis. Cum a reacționat președintele

Un incident a avut loc joi, la Cincu, unde președintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de înființare a Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est. Un militar a leșinat chiar în apropierea șefului statului. Este vorba de o tânără, cadru militar, care a avut nevoie de asistență din partea echipajului SMURD.

Președintele Klaus Iohannis s-a dus la ambulanță pentru a vedea care este starea de sănătate a cadrului militar.

Klaus Iohannis a participat alături de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est și la desfășurarea etapei finale a Exercițiului cu termen scurt de notificare.

„Felicitări tuturor militarilor care au fost implicați în organizarea și punerea în practică a acestui exercițiu, un exercițiu care ne-a demonstrat că Armata noastră se poate pregăti în orice condiții și poate să aibă rezultate dintre cele mai bune.

A fost un exercițiu impresionant și nota deosebită a fost dată de faptul că a fost un exercițiu cu alarmare într-un termen scurt. Totuși, impresionant cum au reușit forțele să lucreze împreună. Se vede că de la comandă până la execuție lucrurile funcționează foarte bine”, le-a transmis președintele militarilor români care au luat parte la exercițiu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...