Un monstru!/Un român de 25 de ani din Italia a violat o fetiță de 18 luni și a omorât-o

Un monstru!/Un român de 25 de ani din Italia a violat o fetiță de 18 luni și a omorât-o

Un accident domestic tragic. Așa a încercat bărbatul să explice moartea unei fetițe de doar 18 luni, lovită de un reșou într-o casă din Cabiate (Como), în 11 ianuarie.

Leziunile la cap ar fi fost cauzate de căderea reșoului, a susținut tânărul, actualul partener al mamei sale. Salvarea a fost chemată doar după 3 ore!!!, relatează  Gazeta Românească .

După căderea reșoului, a suținut bărbatul, fetița a plâns, dar apoi s-a liniștit și a început să se joace. Nu a fost chemată salvarea.

Fetița ar fi adormit apoi pe canapea, dar când s-a trezit, respira greu și a vomitat. Tânărul a cerut abia atunci ajutor. Din păcate, transportul cu elicopterul la spitalul din Bergamo a fost efectuat degeaba, fetița a murit.

Casa în care a murit fetița

Adevărul dramatic este altul pentru anchetatori.

În această dimineață, de 23 ianuarie, carabinierii companiei Cantù l-au arestat pe bărbat, partenerul mamei copilei moarte, potrivit  fanpage.it.

Bărbatul, un tânăr de 25 de ani, de origine română, a avut grijă de copil în acea zi.

Acuzația împotriva tânărului este de rele tratamente cu rezultat fatal, dar și de violență sexuală.

Autopsia pe corpul fetiței a dezvăluit răni compatibile cu abuzuri sexuale, precum și cu rele tratamente.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat în casa mamei sale din Lentate sul Seveso. Mama fetiței nu ar fi bănuit nimic, potrivit fanpage.it.

Potrivit investigațiilor efectuate de anchetatori, de fapt salvarea a fost chemată de bunica fetiței, dar prea târziu. Bătrâna s-a îngrijorat observând copilul inconștient.

Crucială a fost însă autopsia efectuată pe cadavrul fetei de 18 luni, ale cărei rezultate au relevat că povestea tânărului de 25 de ani, acum în arest, era falsă.

Pe corpul fetiței s-au găsit numeroase vânătăi pe brațe și picioare, precum și leziuni la spate și cap.

Cauza morții a fost atribuită unui traumatism cranian violent. Potrivit celor raportate, pe corpul copilei au fost găsite și răni atribuite violenței sexuale.

Prin urmare, procurorul consideră că copilul a fost bătut în mod repetat în mai multe zile și nu numai pe 11 ianuarie, ziua morții sale, mai ales când suspectul era singur cu ea în apartament. Pe de altă parte, violența sexuală ar fi fost comisă cu câteva zile înainte de moarte.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat sub acuzația de rele tratamente care au dus la moartea victimei și violență sexuală. Judecătorul de instrucție a validat arestarea prin dispunerea arestului preventiv în închisoare.
 
Matteo Salvini, despre românul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni: „Castrare chimică, închisoare pe viață, fără milă”
 

„Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai.”


„Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină.”, a scris Matteo Salvini pe Twitter.

 

Mulți italieni au comentat mesajul lui Salvini. Iată câteva:

„Nu chimică, ci cu maceta, așa cum făceau pe vremuri.”

„Nu castrare chimică, ci trebuie făcut un singur lucru: interzicerea izolării sale și să fie dat pe mâna deținuților obișnuiți. În curând își va înțelege gestul oribil și, mai presus de toate, va trăi veșnic cu remușcările unui act atroce.”

„Să fie atârnat într-un loc public și să i se taie părțile speciale”

„O pedeapsă cu moartea nu este suficientă, ar fi nevoie de două, în acest caz”

„Pentru acești oameni, nici pedeapsa cu moartea, nici închisoare, persoana trebuie să fie torturată până aproape de moarte, în acel moment se oprește, este tratată până când revine din nou în formă și apoi să reînceapă tortura și vindecarea și așa mai departe atâta timp cât are puterea să supraviețuiască.”

„Un țigan. Pentru acest gen de orori, nu cred că este excesiv (dimpotrivă necesar) restabilirea deportărilor în lagărele de concentrare.”

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”