Un nou scandal la Hollywood: scenaristul și regizorul James Toback, acuzat de numeroase femei de hărțuire sexuală

Un nou scandal la Hollywood: scenaristul și regizorul James Toback, acuzat de numeroase femei de hărțuire sexuală

După scandalul provocat de Harvey Weinstein, numeroase femei îl acuză pe scenaristul și regizorul de la Hollywood James Toback de hărțuire sexuală, a informat duminică Los Angeles Times, citat de CNN.

Ziarul susține că a intervievat mai multe femei cu privire la presupusele lor întâlniri cu Toback de-a lungul mai multor decenii și că majoritatea acestora au fost de acord să vorbească fără a-și ascunde identitatea.

Articolul susține că femeile au povestit cum "întâlniri încadrate ca interviuri sau audiții luau rapid o turnură sexuală".

Contactat de LA Times, Toback, în vârstă de 72 de ani, a negat acuzațiile.

Toback a declarat publicației că nu s-a întâlnit cu niciuna dintre femeile care îl acuză sau dacă le-a întâlnit, a fost "pentru cinci minute și nu își mai amintește". El a subliniat de asemenea că în ultimii 22 de ani ar fi fost "biologic imposibil" să se comporte în felul în care femeile îl acuză în articol, deoarece are diabet zaharat și o afecțiune cardiacă care necesită medicamente, a raportat Los Angeles Times.

Acuzațiile împotriva lui Toback vin în urma unui articol publicat în New York Times în aceasta lună care detaliază numeroase acuzații de hărțuire sexuală împotriva producătorului Harvey Weinstein. Peste 40 de femei l-au acuzat pe Weinstein de comportament inadecvat, care variază de la hărțuire sexuală la viol. Printr-o purtătoare de cuvânt, Weinstein a negat orice acuzație de viol.

Duminică, trei dintre femeile care îl acuză pe Toback — Sari Kamin, Starr Rinaldi și Terri Conn — au apărut în cadrul emisiunii "Nightly News" de pe postul NBC.

Nici una dintre femei nu a contactat poliția la momentul presupuselor incidente, a raportat Los Angeles Times.

Potrivit biografiei de pe IMDb, James Toback a scris scenariile la 17 pelicule, printre care "Bugsy" (1991), cu Warren Beatty, pentru care a primit o nominalizare la Oscar în 1992, și a semnat regia la 12, cum ar fi Two Girls and a Guy" (1997) and "Black & White" (1999). Recent, Toback a regizat și scris "The Private Life of a Modern Woman" cu Sienna Miller, Alec Baldwin și Charles Grodin în rolurile principale, potrivit IMDb.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”