Un nou scandal la Hollywood: scenaristul și regizorul James Toback, acuzat de numeroase femei de hărțuire sexuală

Un nou scandal la Hollywood: scenaristul și regizorul James Toback, acuzat de numeroase femei de hărțuire sexuală

După scandalul provocat de Harvey Weinstein, numeroase femei îl acuză pe scenaristul și regizorul de la Hollywood James Toback de hărțuire sexuală, a informat duminică Los Angeles Times, citat de CNN.

Ziarul susține că a intervievat mai multe femei cu privire la presupusele lor întâlniri cu Toback de-a lungul mai multor decenii și că majoritatea acestora au fost de acord să vorbească fără a-și ascunde identitatea.

Articolul susține că femeile au povestit cum "întâlniri încadrate ca interviuri sau audiții luau rapid o turnură sexuală".

Contactat de LA Times, Toback, în vârstă de 72 de ani, a negat acuzațiile.

Toback a declarat publicației că nu s-a întâlnit cu niciuna dintre femeile care îl acuză sau dacă le-a întâlnit, a fost "pentru cinci minute și nu își mai amintește". El a subliniat de asemenea că în ultimii 22 de ani ar fi fost "biologic imposibil" să se comporte în felul în care femeile îl acuză în articol, deoarece are diabet zaharat și o afecțiune cardiacă care necesită medicamente, a raportat Los Angeles Times.

Acuzațiile împotriva lui Toback vin în urma unui articol publicat în New York Times în aceasta lună care detaliază numeroase acuzații de hărțuire sexuală împotriva producătorului Harvey Weinstein. Peste 40 de femei l-au acuzat pe Weinstein de comportament inadecvat, care variază de la hărțuire sexuală la viol. Printr-o purtătoare de cuvânt, Weinstein a negat orice acuzație de viol.

Duminică, trei dintre femeile care îl acuză pe Toback — Sari Kamin, Starr Rinaldi și Terri Conn — au apărut în cadrul emisiunii "Nightly News" de pe postul NBC.

Nici una dintre femei nu a contactat poliția la momentul presupuselor incidente, a raportat Los Angeles Times.

Potrivit biografiei de pe IMDb, James Toback a scris scenariile la 17 pelicule, printre care "Bugsy" (1991), cu Warren Beatty, pentru care a primit o nominalizare la Oscar în 1992, și a semnat regia la 12, cum ar fi Two Girls and a Guy" (1997) and "Black & White" (1999). Recent, Toback a regizat și scris "The Private Life of a Modern Woman" cu Sienna Miller, Alec Baldwin și Charles Grodin în rolurile principale, potrivit IMDb.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul