„Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri care fac sex în trei”/Un club erotic exclusivist din New York organizează prima sa mega-orgie după pandemie

„Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri care fac sex în trei”/Un club erotic exclusivist din New York organizează prima sa mega-orgie după pandemie

Un club erotic exclusivist din Manhattan pregăteşte un bal mascat dezlănţuit cu 80 de oaspeţi, cu respectarea unor măsuri sanitare stricte, inclusiv măşti ce vor face parte din ţinută, relatează Daily Beast.

SNCTM (Sanctum) şi-a programat petrecerea ultra-VIP pentru 15 mai, cu patru zile înainte de ridicarea oficială a majorităţii restricţiilor la New York şi va avea 80 de oaspeţi aleşi pe sprânceană. Biletele pentru un acces exclusivist se ridică la 8.000 de dolari americani.
Serata se ţine la o proprietate de lux cu trei etaje din centrul Manhattanului şi este prezentată ca „o experienţă neasemuită cu un fabulos teatru erotic şi oportunitatea de a explora dorinţele intime fără teama de a fi judecat. Suntem o societate a unor libertini cu aceleaşi vederi şi standarde înalte de stil şi gust. Promovăm desfătarea nereţinută cu respectarea unei singure reguli de aur : consimţământul.
Potrivit lui Robert, mangerul clubului, petrecerea va marca „marea revenire a clubului” după ce pandemia a anulat evenimentele de anul trecut şi clubul s-a redeschis pentru două serate restrânse cu câte circa 30 de oaspeţi şi teste rapide pentru COVID-19 la intrare.
Şi de data asta invitaţii au acces doar cu un test negativ efectuat în prelabil sau dovada vaccinării -personalul va purta mască, la fel şi oaspeţii, deşi în cazul celor din urmă va fi asortată la ţinută - obligatoriu smoching în cazul bărbaţilor şi rochii şi lenjerie, al femeilor.
„Avem performanţe elaborate pregătite special pentru acest eveniment şi modele extrem de frumoase - devotate cum le spunem noi care vor da tonul erotic al nopţii”,a explicat Robert precizând că spectacolele vor fi „sexuale”.
Taxa de intrare este între 500 şi 8.000 de dolari americani, pentru VIP-uri. Membrii clubului pot lua parte, contra unei sume maxime de 50.000 de dolari, la un circ itinerant.
Spectacolul este sold out.
SNCTM a fost fondat în 2013 pornind de la mici cluburi de noapte din raza Los Angelesului şi ulterior evenimente private pe bază de invitaţii.
În 2019, afacerea a fost vândută unui club de investiţii care organizează baluri mascate la proprietăţi somptuoase din Moscova, Kiev, Mexic, Londra, New York, Miami şi Los Angeles. Petrecerile au atras o seamă de nume celebre de la modele,actori,oameni de afaceri la producători de film.
Criteriul care primează este cel estetic - invitaţii trebuie să fie arate foarte bine,scrie Daily Beast.
Oaspeţii sunt aleşi pe baza unei studieri riguroase a aplicaţiilor constând într-un chestionar cu istoricul personal - ocupaţie şi de ce şi-ar dori să ia parte la aceste petreceri. Este o primă evaluare, după care are loc un interviu video cu personalul.
„Aspectul estetic este criteriul principal al evaluării noastre, pentru că ne dorim oameni frumoşi fizic la petrecerile noastre. Suntem vizitaţi frecvent de vedete. Cred că doar una din ele a fost acolo doar pentru cercetare, dar majoritatea se află acolo pentru a petrece o noapte plăcută”, spune Robert.
Un reporter Daily Beast povesteşte ce a văzut acolo în 2015:
Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri care fac sex în trei. Sunt doar parţial sau foarte puţin dezbrăcaţi. Priveliştea cea mai şocantă a fost a unui bărbat al cărui penis era electrocutat cu un pistol.
„A fost un an dificil pentru mulţi oameni aşa că sunt bucuroşi să se întoarcă aici”, a spus Robert.


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)

2 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

3 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

4 Cică Orban va primi de la UE ce-a semănat...

5 VIDEO Ce se întâmplă în America? Atacatorul lui Trump a fost surprins pe video chiar când începe să tragă, oamenii l-au văzut și strigau că are o armă…