Un poliţist de la BCCO Timişoara, cercetat pentru că ar fi furat o brăţară în Aeroportul Otopeni

Un poliţist de la BCCO Timişoara, cercetat pentru că ar fi furat o brăţară în Aeroportul Otopeni

Un poliţist de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Timişoara este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind suspectat că şi-ar fi însuşit fără drept o brăţară, joi, în Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti, au declarat pentru AGERPRES surse apropiate anchetei.

Conform surselor citate, bărbatul de 51 de ani, care are gradul de comisar-şef la BCCO Timişoara, se afla joi în Aeroportul Otopeni şi dorea să ia un avion către Timişoara, pentru a merge acasă. În faţa sa, la filtrul de securitate din aeroport, se afla o femeie care ulterior a sesizat poliţiştii din aeroport că şi-ar fi uitat o brăţară în coşul în care erau depozitate obiectele călătorilor pentru a fi verificate. Poliţistul de la BCCO Timişoara ar fi luat respectiva brăţară şi ar fi plecat cu ea, fiind interceptat de poliţiştii din aeroport în autobuzul care îl ducea către avion.

În acest caz, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. La acest moment, sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au mai afirmat sursele citate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Tace și face...

2 „Îmi plac practicile sexuale neobișnuite” / Scandal la admiterea în magistratură, CSM, chemat să intervină

3 „Bărbat de căcat ce ești / Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

4 Mare dreptate are omul ăsta, în tot ce spune...

5 Primele detalii despre uciderea pilotului rus