Un tânăr a luat la țintă cu pistolul de airsoft balconul unei femei din Chiajna

Un tânăr a luat la țintă cu pistolul de airsoft balconul unei femei din Chiajna

O femeie din Chiajna a anunțat poliția prin serviciul 112 că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03,00, persoane necunoscute au provocat distrugeri la nivelul foii exterioare, a ferestrei de la balconul apartamentului unde locuiește, situat într-un imobil din localitate.

Polițiștii l-au descoperit rapid pe autor

Polițiștii din Chiajna și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări, au stabilit faptul că, folia exterioară a unei ferestre termopan, de la apartamentul apelantei, prezintă mai multe orificii, care ar fi putut să fie produse prin folosirea unei arme neletale.

În urma cercetărilor polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat și depistat pistolarul, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, dar au găsit și arma neletală, de tip airsoft, folosită de acesta.

„Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă neletală”, a transmis poliția într-un comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat