Un ungur, mai patriot ca râmele Tudose și Grindeanu! Fostul senator Eckstein Kovacs Peter și-a anunțat demisia din UDMR!

Un ungur, mai patriot ca râmele Tudose și Grindeanu! Fostul senator Eckstein Kovacs Peter și-a anunțat demisia din UDMR!

Un ungur, mai patriot ca râmele Tudose și Grindeanu! Fostul senator Eckstein Kovacs Peter și-a anunțat demisia din UDMR! Fostul senator Eckstein Kovacs Peter a anunţat, sâmbătă seara, la protestul care se desfăşoară în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a cincea zi consecutiv, că demisionează din calitatea de membru al UDMR după 28 de ani, nemulţumit de poziţia formaţiunii faţă de legile justiţiei.

Eckstein Kovacs Peter a declarat, sâmbătă seara, în faţa protestatarilor din Piaţa Uniiri că modificările la legile justiţiei au trecut cu voturile UDMR.

„Piaţa Libertăţii, aşa cum s-a numit mai demult Piaţa Unirii, este un loc important, şi anunţ aici demisia mea din calitatea de membru al UDMR. Nu sunt de acord cu multe lucruri, dar ceea ce a umplut paharul este poziţia UDMR faţă de legile justiţiei. Modificările la Codul de procedură penală au trecut cu voturile UDMR. De asemenea, a contat în această decizie a mea şi cârdăşia cu PSD, este un lucru inacceptabil pentru mine. După 28 de ani de când am devenit membru al UDMR s-a umplut paharul”, a spus Eckstein.

Anunţul acestuia a fost întâmpinat cu aplauze de protestatarii prezenţi.

În Piaţa Unirii din Cluj-Napoca sunt aplasate 11 corturi, protestatarii susţinând că vor rămâne aici non-stop până la căderea Guvernului Dăncilă. Ei scandează „Jos Guvernul” şi „Demisia”, dar şi „Iohannis, Iohannis”, după anunţul şefului statului de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al României.

Eckstein Kovacs Peter a fost senator din partea UDMR până în anul 2008, iar între anii 2009 - 2011 a fost consilierul fostului preşedinte Traian Băsescu. Eckstein este unul dintre membii fondatori ai UDMR şi a condus platforma liberală din cadrul Uniunii.

*** Un om care poate schimba istoria spunând adevărul despre Dragnea, dar nu o face pentru că e prea laș...
    
Un om care poate schimba istoria spunând adevărul despre Dragnea, dar nu o face pentru că e prea laș... Preferă să consume, ca orice „patriot” pesedist, mita grasă primită în schimbul tăcerii de la Borfaș.

Da, oameni buni, acest om se numește Sorin Grindeanu. Și el ar putea, dacă și-ar iubi țara și nu portofelul alimentat de mita primită de la Dragnea, ridica vălul de pe uriașa manipulare în care poporul român este îngropat în aceste zile.

Sorin Grindeanu știe cine sunt cei care au pus la cale Ordonanța 13. Știe, cu nume și prenume, toți membrii bandei prin care Dragnea controlează Guvernul și multe alte instituții-cheie ale statului. Grindeanu știe, dar nu vrea să spună, ce s-a discutat în noaptea petrecută în cabana de la Belina.

Dacă nu ar fi o biată cârpă pesedistă mituită să tacă, și ar fi un român care-și iubește țara, ar trebui să iasă să spună adevărul despre Dragnea și banda de complici pregătiți să dea foc României...



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…