Unităţile de cazare înregistrează o creştere cu 45% a rezervărilor pentru mini-vacanţa de 1 iunie (analiză)

Unităţile de cazare înregistrează o creştere cu 45% a rezervărilor pentru mini-vacanţa de 1 iunie (analiză)

Unităţile de cazare din România au înregistrat în acest an cu 45% mai multe rezervări pentru mini-vacanţa de 1 iunie, comparativ cu anul anterior, se menţionează într-un raport remis vineri de Travelminit.ro.

Creşterea rezervărilor în unităţile de cazare din România apare în contextul în care turismul în străinătate este condiţionat de teste PCR sau, în anumite cazuri, de carantina la întoarcerea în ţară, potrivit analizei.

În topul preferinţelor românilor pentru mini-vacanţa de 1 iunie sunt staţiunile de pe litoral, cu menţiunea că plajele din Mamaia au fost extinse, se precizează în document.

De asemenea, destinaţii mai retrase, precum Tuzla, au fost modernizate, oferind în prezent o varietate de servicii, precum închirierea unui şezlong sau a unui baldachin, conform sursei.

Preţul pentru un sejur pe litoral ce include 3 nopţi pentru 2 adulţi începe de la 390 de lei/cameră, în Eforie Nord, notează Travelminit.ro.

În ceea ce priveşte zonele de munte, preţul pentru o mini-vacanţă de 3 nopţi la Braşov, pentru 2 persoane, încep de la 484 lei/cameră.

Pentru zonele balneoclimaterice, preţurile pentru mini-vacanţa de 1 iunie încep de la 420 lei/cameră pentru 3 nopţi de cazare în staţiunea Băile Tuşnad.

Travelminit.ro, una dintre cele mai mari companii care activează pe piaţa rezervărilor hoteliere din România, acceptând şi plată prin vouchere de vacanţă, include oferte de la 6.990 de proprietăţi din România, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeţi, cabane şi campinguri din toate regiunile ţării.

Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări în 2019 şi o valoare totală a rezervărilor de 13 milioane de euro. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

3 „Piggy își bate la propriu joc de voi gâștele” / Oana Zăvoranu șterge pe jos cu Oana Roman

4 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

5 De citit / Cât ne costă prostia și ticăloșia politicienilor care ne conduc