Unul dintre cei mai periculoși mercenari ruși a fost lichidat de ucraineni. Aleksei „Terek” Nagin era lider în gruparea Wagner

Unul dintre cei mai periculoși mercenari ruși a fost lichidat de ucraineni. Aleksei „Terek” Nagin era lider în gruparea Wagner

Aleksei „Terek” Nagin, un comandant al trupei de asalt PVK „Wagner”, a fost lichidat în Ucraina, raportează comunitatea internațională de voluntari InformNapalm.

Potrivit mai multor surse, ocupantul rus a fost eliminat pe 20 septembrie în zona Bakhmut. „Terek”, în vârstă de 41 de ani, s-a născut în satul Vertiachi din regiunea Volgograd și a participat la multe operațiuni militare de război în Cecenia, Georgia, Donbas, Siria şi Libia.

El a primit trei distincții, medalii „Pentru curaj”, „Pentru apărarea Crimeei” și o stea de platină a grupării „Wagner”. De asemenea, i s-a acordat titlul de Erou al Federației Ruse.

Potrivit InformNapalm, mercenarul a fost co-autor al filmului „Solntsepek”, care a fost filmat împreună cu Prigojin și, de asemenea, a lucrat la noul film „PMC - The Best in Hell”.

Se raportează că șeful „Wagner”, Evgheni Prigojin, a participat la ceremonia de adio a mercenarului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

2 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen

3 Așa arată în realitate, „nefiltrată”, Loredana Groza. Botezatu pare mult mai tânăr decât ea...

4 VIDEO Jardel a ajuns la 600 de kilograme și peste doi metri

5 CEPA îl calcă-n picioare pe Macron făcându-l stupid