UPDATE Brexit: După informaţii contradictorii despre un acord, ambasadorilor statelor UE li s-a transmis că negocierile continuă (Reuters)

UPDATE Brexit: După informaţii contradictorii despre un acord, ambasadorilor statelor UE li s-a transmis că negocierile continuă (Reuters)

Ambasadorilor celor 27 de state membre ale UE (fără Marea Britanie) li s-a transmis, la o reuniune extraordinară ce se desfăşoară duminică seară la Bruxelles, că încă nu a fost convenit un acord cu Marea Britanie privind condiţiile Brexitului, au precizat pentru agenţia Reuters două surse diplomatice europene.

Convocarea neaşteptată a acestei reuniuni, împreună cu o întâlnire de asemenea neprogramată în aceeaşi zi între negociatorii şefi european şi britanic, Michel Barnier şi Dominic Raab , au fost urmate de relatări venite dinspre surse europene care afirmau că s-a reuşit încheierea unui acord între Londra şi Bruxelles.

Dar în final oficiali europeni au transmis agenţiei Reuters că încă nu s-a ajuns la un acord şi că negocierile continuă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”