UPDATE Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată, după un blocaj cauzat de un incendiu la un tramvai de pe linia 25

UPDATE Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată, după un blocaj cauzat de un incendiu la un tramvai de pe linia 25

Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată miercuri la ora 8:28, după 30 de minute de blocaj, din cauza unui incendiu apărut la un tramvai de pe linia 25, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale, informează reprezentații RATB.

"Circulația a fost blocată de la ora 8:00 pe Bulevardul Timișoara, până în stația Vasile Milea înspre sensul spre Răzoare, din cauza unui început de incendiu la unul din tramvaiele liniei 25, ca urmare a supraîncălzirii unor cabluri. Tramvaiul a fost retras la depou, iar circulația s-a reluat în jurul orei 8: 28. S-a constituit o comisie care s-a deplasat la vagonul respectiv pentru investigații. În tramvai erau călători care au intrat în panică, iar din informațiile pe care le deținem, trei persoane au avut nevoie de intervenția medicilor", au declarat pentru AGERPRES reprezentanții RATB.

Un tramvai a luat foc, miercuri dimineață, pe bulevardul Timișoara, în zona AFI Cotroceni. La sosirea echipajelor de pompieri la fața locului nu au fost identificate persoane surprinse în tramvai.

Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul s-a produs la partea de contactori, sub garnitura de tramvai, dar a fost lichidat în scurt timp.

Patru persoane au acuzat dureri la membrele inferioare (posibil entorse) și vor fi transportate la spital, precizează ISU București-Ilfov. La fața locului au acționat două autospeciale de stingere, descarcerare și SMURD.

Dintre cei răniți, doi au fost transportați la Spitalul Universitar și doi la Spitalul Elias. Pentru acordarea primului ajutor la fața locului și transportul la spital au acționat trei ambulanțe SMURD și o ambulanță SABIF.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale