UPDATE Finlanda: Patru morți în coliziunea dintre un tren de pasageri și un camion militar

UPDATE Finlanda: Patru morți în coliziunea dintre un tren de pasageri și un camion militar

Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite când un camion militar și un tren de pasageri s-au ciocnit joi dimineață în timpul unui exercițiu militar în sudul Finlandei, au informat poliția și armata, relatează Reuters.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, trei din cele patru persoane care și-au pierdut viața în accident sunt soldați, iar cea de-a patra victimă este un pasager din tren.

Alte câteva persoane au fost rănite în coliziune. Patru dintre acestea, aflate în stare gravă, au fost duse la spital în capitala Helsinki și alte șapte cu răni minore au fost transportate la un spital local. Toți pacienții se află în stare stabilă.
Accidentul a avut loc la o trecere la nivel lângă orașul de coastă Raseborg, 90 de km vest de Helsinki, în momentul în care două vehicule militare au traversat linia de cale ferată îndreptându-se către o bază de antrenament. Trenul și unul dintre vehiculele militare s-au ciocnit, provocând moartea a trei soldați și a unui pasager aflat în tren.

Premierul finlandez Juha Sipila și președintele Sauli Niinisto au transmis condoleanțe familiilor victimelor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...