UPDATE Germania: Cel puțin nouă școli din estul țării au primit e-mailuri amenințătoare

UPDATE Germania: Cel puțin nouă școli din estul țării au primit e-mailuri amenințătoare

Cel puțin nouă școli din estul Germaniei au primit e-mailuri care amenințau cu violența, iar poliția a fost desfășurată la aceste adrese, a anunțat poliția, citată luni de Reuters și DPA.

'Am aflat de la unele școli din Leipzig în această dimineață că au primit un e-mail cu un conținut amenințător. Erau amenințate cu violența', a anunțat o purtătoare de cuvânt a poliției citată de Reuters. Ea a precizat că poliția a luat chestiunea foarte în serios și a deplasat polițiști la școlile respective.

DPA relatează că amenințările au fost primite de două licee din Magdeburg, ceea ce a determinat poliția să trimită acasă în jur de 900 de elevi, a anunțat poliția, adăugând că aceste mesaje au fost primite și de șapte școli din Leipzig.

'E-mailul a ajuns la mai multe școli. Deși acționăm acum în baza presupunerii că nu este vorba despre ceva grav, am adoptat măsuri cuprinzătoare', a postat pe Twitter poliția din landul Saxonia.

Radiodifuziunea publică MDR a relatat că școli din landurile Saxonia Inferioară și Bavaria din vestul și sudul țării au fost și ele afectate.

Poliția nu a avansat numărul exact de școli care au primit e-mailul de amenințare și nici nu au furnizat amănunte în privința conținutului său.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale