UPDATE Germania: Cel puțin nouă școli din estul țării au primit e-mailuri amenințătoare

UPDATE Germania: Cel puțin nouă școli din estul țării au primit e-mailuri amenințătoare

Cel puțin nouă școli din estul Germaniei au primit e-mailuri care amenințau cu violența, iar poliția a fost desfășurată la aceste adrese, a anunțat poliția, citată luni de Reuters și DPA.

'Am aflat de la unele școli din Leipzig în această dimineață că au primit un e-mail cu un conținut amenințător. Erau amenințate cu violența', a anunțat o purtătoare de cuvânt a poliției citată de Reuters. Ea a precizat că poliția a luat chestiunea foarte în serios și a deplasat polițiști la școlile respective.

DPA relatează că amenințările au fost primite de două licee din Magdeburg, ceea ce a determinat poliția să trimită acasă în jur de 900 de elevi, a anunțat poliția, adăugând că aceste mesaje au fost primite și de șapte școli din Leipzig.

'E-mailul a ajuns la mai multe școli. Deși acționăm acum în baza presupunerii că nu este vorba despre ceva grav, am adoptat măsuri cuprinzătoare', a postat pe Twitter poliția din landul Saxonia.

Radiodifuziunea publică MDR a relatat că școli din landurile Saxonia Inferioară și Bavaria din vestul și sudul țării au fost și ele afectate.

Poliția nu a avansat numărul exact de școli care au primit e-mailul de amenințare și nici nu au furnizat amănunte în privința conținutului său.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...