UPDATE Paul Ionescu, la ieşirea din sediul DIICOT: Dosarul nu are legătură cu zona politică; am calitatea de martor

UPDATE Paul Ionescu, la ieşirea din sediul DIICOT: Dosarul nu are legătură cu zona politică; am calitatea de martor

Paul Ionescu, consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei Deputaţilor, a afirmat luni, la ieşirea din DIICOT, că a fost audiat în calitate de martor într-un dosar ce are legătură cu viaţa sa privată, cauza neavând nicio legătură cu zona politică.

"Nu are nicio legătură nici cu zona politică, nici cu zona parlamentară, este un dosar din viaţa mea privată. Am calitatea de martor", a declarat Paul Ionescu.

*Paul Ionescu, consilier la Camera Deputaţilor, s-a prezentat la DIICOT

Paul Ionescu, consilier la Cancelaria preşedintelui Camerei Deputaţilor, s-a prezentat luni la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că acesta a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar ce nu are legătură cu plângerea depusă de liderul liberalilor Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă şi al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie