UPDATE Principala gară din Washington, Union Station, evacuată pentru scurt timp după o alertă cu bombă

UPDATE Principala gară din Washington, Union Station, evacuată pentru scurt timp după o alertă cu bombă

UPDATE ORA 01:43 Poliția a anunțat că nu a găsit nimic și a permis călătorilor să se întoarcă după ce principala gară din Washington, Union Station, a fost evacuată pentru scurt timp miercuri în urma unei alerte cu bombă, informează Reuters.


"Nu am găsit nimic. Nu am fi putut să vă lăsăm să vă întoarceți dacă nu era totul clar", a declarat un ofițer de poliție, care nu și-a dat numele.

Un angajat la Amtrak a descris incidentul ca fiind o "alarmă falsă" și a adăugat că ar fi o mică întârziere pentru trenuri.

Întregul incident a durat mai puțin de o oră.

Zeci de oameni au intrat în panică și au fugit din principala gară a capitalei SUA, situată în centrul orașului, în apropiere de clădirea Capitoliului, în timp ce poliția cerceta un posibil pachet suspect după informații despre o amenințare cu bombă, a declarat poliția.

Un martor a declarat pentru Reuters că oamenii au început să fugă din gară, un centru de cale ferată, pentru trenuri și servicii de metrou în oraș, la scurt timp după ora 17.00 locală (21.00 GMT).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

3 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei

4 Rușii fug înspăimântați după ce contraofensiva Ucrainei a obținut un avans uriaș în doar patru ore

5 VIDEO Rusia, dovada dezastrului! / Tancurile T-90S destinate exportului au fost trimise pe frontul din Ucraina