UPDATE Scafandrii se retrag, dar căutarea persoanelor dispărute în Dunăre continuă

UPDATE Scafandrii se retrag, dar căutarea persoanelor dispărute în Dunăre continuă

Scafandrii veniți de la ISU Mehedinți și Arad pentru a căuta persoanele dispărute după ce un autoturism s-a prăbușit, sâmbătă, în Dunăre, se vor retrage, iar operațiunile de căutare vor fi continuate de ISU Moldova Nouă, de reprezentanți ai Poliției de Frontieră Caraș-Severin și ai Poliției Navale, informează autoritățile locale.

"Scafandrii se vor retrage, urmând ca operațiunea de căutare să fie continuată de un echipaj cu barcă de la Secția de Pompieri Moldova Nouă, un echipaj cu o ambarcațiune de la Poliția de Frontieră și unul de la Poliția Navală", a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU "Semenic" al județului Caraș-Severin.

Autoturismul căzut sâmbătă în Dunăre, în zona Coronini, a fost găsit și scos afară din apă, însă în acesta nu se găsea niciuna din cele patru persoane care, după spusele șoferului ce a reușit să ajungă la mal, ar fi rămas în mașină.

UPDATE ORA 16.30 Caraș-Severin: A fost găsită mașina căzută în Dunăre

Autoturismul căzut sâmbătă în Dunăre, în zona Coronini, a fost găsit și scos afară din apă.

'Autoturismul a fost scos din Dunăre, dar în el nu se afla nicio persoană', a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al județului Caraș-Severin.

În mașina care a plonjat sâmbătă, la orele prânzului, în Dunăre, se aflau cinci persoane, după spusele șoferului, care a reușit să se salveze și să ajungă la mal. Este vorba de patru persoane, din Sichevița, pe care conducătorul auto le transporta în altă localitate — mama, tata și doi copii, un băiat de 22 de ani și o fetiță de aproape trei ani. Niciunul dintre ei, însă, nu a fost, deocamdată, găsit.

ORA 13.00 Caraș-Severin: Au reînceput căutările autoturismului căzut în Dunăre

Căutările autoturismului care a căzut, sâmbătă, în Dunăre și în care se aflau patru persoane au fost reluate în această dimineață, de către două echipaje de scafandri de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Mehedinți și Arad.

"Șapte pompieri militari de la ISU Caraș-Severin acționează în prezent cu două bărci, două echipaje de scafandri, precum și un echipaj de la Poliția de Frontieră. Căutările au fost reluate în această dimineață, după ce aseară au fost întrerupte din cauza temperaturii scăzute a apei și a vizibilității scăzute', a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al județului Caraș-Severin.

Intervenția scafandrilor este una foarte dificilă, deoarece în zonă sunt multe stânci, curenții sunt foarte puternici, iar vizibilitatea redusă.

Un autoturism, în care se aflau patru persoane adulte și un copil, a căzut, sâmbătă, în Dunăre , în zona comunei Coronini. Una dintre persoanele care se aflau în mașină — șoferul — a reușit să se salveze și să ajungă la mal. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării primului ajutor medical, dar era conștient și într-o stare destul de bună.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată

5 Una dintre cele mai fascinante povești de viață ale unei femei din România, prima nepoată a Nababului