UPDATE Vaslui: Bărbatul căzut în fântână, declarat decedat după o oră și jumătate de resuscitări

UPDATE Vaslui: Bărbatul căzut în fântână, declarat decedat după o oră și jumătate de resuscitări

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, care a căzut vineri într-o fântână și a fost acoperit de un mal de pământ, a fost declarat decedat, după aproximativ 90 de minute de resuscitări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Marișcu, după ce tânărul a fost scos din fântână de echipa de salvatori, au fost începute manevrele de resuscitare.

La fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD, însă nu a mai fost necesar transportul bărbatului la o unitate medicală din Iași sau București, deoarece el nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Bărbatul a fost prins, vineri, sub un mal de pământ, într-o fântână adâncă de aproximativ 12 metri, la care făcea săpături.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de la Punctul de lucru Murgeni, echipa de căutare — salvare de la Detașamentul Vaslui și grupa operativă a ISU.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…