Văduva milionară care a înflorit, combinată cu Giani Kiriță?

Văduva milionară care a înflorit, combinată cu Giani Kiriță?

Giani Kiriță a marcat o nouă cucerire? Acesta este recunoscut pentru faptul că are foarte mare noroc la femei frumoase, iar în ultima vreme el a fost surprins alături de o văduvă milionară. Cine l-ar putea condamna? Bruneta, deși nu se află la prima tinerețe, arată spectaculos.

Giani Kiriță, în vârstă de 43 de ani, se poate lăuda cu foarte multe cuceriri. Acesta abia s-a despărțit de iubita lui tinerică și deja a fost surprins alături de o văduvă milionară, Ioana Geoană. Bruneta, ce a ajuns să aibă o relație foarte apropiată cu fostul fotbalist, se postează pe rețelele de socializare alături de acesta ori de câte ori are ocazia. Cei doi se înțeleg extrem de bine și petrec mult timp împreună, așa că mulți fani au început să facă speculații. 

Ioana, văduva lui Nae Nicolae, arată spectaculos după ce i-a cerut ajutorul lui Alexandru Florescu, un cunoscut instructor de fitness. În urmă cu aproximativ doi ani, bruneta se decidea să își schimbe total viața, așa că se poate declara acum mulțumită de silueta pe care o afișează, potrivit WOWbiz. Prin același bărbat l-a întâlnit și pe Giani Kiriță, ce frecventează aceeași sală. Cei trei au ajuns să aibă o prietenie extrem de strânsă, dar rămâne de văzut dacă femeia și fostul fotbalist vor avea, până la urmă, o relație amoroasă.

Cine ar fi fost, de fapt, amantul văduvei milionare

Soțul Ioanei și-a pierdut viața într-un mod tragic în 2013 din cauza unui moment de neatenție, Acesta, aflat pe atunci la volanul limuzinei sale, a încercat să forțeze trecerea pe o cale ferată. Totuși, din păcate, el a fost sfârtecat de tren, lăsând în spate o familie îndurerată. După acest eveniment dramatic, au urmat foarte multe certuri cu privire la avere, dar detaliile șocante nu s-au oprit aici.

Văduva afaceristului, Ioana, a fost acuzată că ar avea o relație cu Dan Bursuc, prietenul ei de familie. Deși aceștia au negat vehement orice legătură amoroasă, zvonurile au continuat să îi lase pe mulți români mască. Chiar dacă manelistul se bucură de o familie frumoasă, toată lumea a crezut că ar trăit, de fapt, o idilă și cu bruneta, potrivit Click!. În timp ce nimeni nu știe ce s-a întâmplat mai exact între cei doi, aceștia au rupt orice fel de legătură până la urmă după acest scandal răsunător. SURSA: Playtech.ro
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!