Val de indignare după ce Antena 3 a titrat pe burtieră și a promovat un „Marș de solidaritate pentru medici”

Val de indignare după ce Antena 3 a titrat pe burtieră și a promovat un „Marș de solidaritate pentru medici”.

Antena 3 a prezentat, duminica, o stire in care anunta ca „un grup de persoane din Bucuresti” au de gand sa porneasca intr-un „mars de solidaritate cu medicii” pe la mai multe spitale. Autoritatile au solicitat insistent oamenilor sa ramana in case pentru a impiedica extinderea epidemiei.

„Aplauze pentru medicii din prima linie!”, a scris Andreea Gita pe Facebook, reporter la Antena 3.

„Mars de solidaritate pentru medici! O tampenie desavarsita cand medicii ii roaga doar sa stea naibii in case, nu sa umble creanga pe strazi, in grup. Nu de aplauze au medicii nevoie, ci de cat mai putine cazuri de Covid. Prostia nu are limite, incep sa ma conving de asta”, a scris jurnalista Ioana Ene Dogioiu pe Facebook.

„Bai nebunilor!!! Lasati marsurile!!! Ii ajutati mai mult daca stati in casa! Ca de obicei prostii de la Antena 3 inseamna lumea sa iasa la mars in plina Pandemie!”, a scris si Adrian Boboc, solist vocal.

Antena 3 a anuntat ca „din solidaritate pentru medici si asistente, un grup de persoane din Bucuresti va porni in mars spre mai multe spitale”.

„Oamenii se vor opri la mai multe unitati spitalicesti si ii vor aplauda pe cei care sunt in linia intai in lupta contra coronavirusului. Acestia urmeaza sa se stranga in fata Spitalului Victor Babes, urmeaza sa plece apoi catre Bals, spitalul Colentina si spitalul Floreasca din Capitala. Se va face cate o oprire in fata fiecarui spital, unde vor aplauda si le vor multumi public cadrelor medicale”, scrie antena 3.ro.


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

3 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

4 Unde e poliția?! / Filmul și motivul uciderii în Giulești a interlopului Emi Pian, liderul clanului Duduianu. O …

5 Antena 3 l-a „omorât” și pe tatăl interlopului ucis în această dimineață!