Vâlcea: Autobuz implicat într-un accident la Bujoreni; patru persoane, rănite ușor

Vâlcea: Autobuz implicat într-un accident la Bujoreni; patru persoane, rănite ușor

Patru persoane au fost rănite ușor într-un accident rutier produs vineri dimineața pe DN 7, în localitatea vâlceană Bujoreni, unde semiremorca unui TIR a derapat și acroșat un autobuz.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vâlcea, autobuzul efectua curse regulate de transport persoane pe ruta Râmnicu Vâlcea — Călimănești și în momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau șoferul și trei pasageri.

"Semiremorca TIR-ului a derapat ca urmare a neadaptării vitezei de deplasare și a acroșat autobuzul. Accidentul s-a produs pe DN7, la kilometrul 181+200, la Bujoreni, într-o curbă deosebit de periculoasă, în condiții de ploaie", au precizat reprezentanții IPJ Vâlcea.

În ajutorul persoanelor rănite a intervenit și SMURD. "Echipajul SMURD a acordat îngrijiri unei femei de 26 de ani, care prezenta zgârieturi la picioare", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

Una dintre persoanele rănite ușor a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina