Vâlcov, delir în direct la Antena 3! „Protestatarii, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”

Vâlcov, delir în direct la Antena 3! „Protestatarii, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”

Vâlcov, delir în direct la Antena 3! „Protestatarii, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”. Darius Valcov, principalul consilier al premierului Viorica Dăncilă, condamnat la opt ani de închisoare în primă instanță pentru corupție, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca protestatarii #rezist reprezinta "un fir de praf". "Un firicel mic de praf in drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o meritam", a spus Valcov.

In prima zi din noul centenar in care a intrat Romania Antena3 l-a chemat in prime time pe Darius Valcov, consilierul lui Dancila condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru coruptie. Valcov a delirat in direct o ora intreaga, punandu-l de cateva ori in incurcatura chiar si pe moderatorul Razvan Dumitresu.

A prezentat ipoteze care mai decare mai fantasmagorice, continuand strategia PSD de a prezenta poporului dusmani imaginari ca sa nu se concentreze pe mizeriile pe care ei le fac.

Astfel am aflat ca Romania e firma miliardarulu american George Soros, pe care o controleaza prin „omul sau” Dacian Ciolos.

”Ati vazut cu Facebook… ce interese ar avea Facebook sa il acuze pe Soros ca a vrut sa scada valoarea actiunilor? Soros joaca pe actiuni, el vede Romania ca pe o firma. Ciolos e omul lui Soros, sunt sigur. Sa ma dea in judecata”, a spus Valcov.

Continuand prezentarea dusmanilor Romaniei, consilierul guvernamental a sustinut ca Guvernul nu face autostrazi pentru ca nu il lasa strainii, pentru ca atunci marfurile nu ar mai circula prin tarile lor, ci ne-ar aduce noua prosperitate.

„Este interes, este prostie, este rea vointa. Interesul sa nu il au cei care si-ar dori ca acest Guvern sa esueze. Sunt foarte multe tari care nu s-ar bucura ca Romania sa fie plina de autostrazi astazi. Cred ca ne-ar fi mult mai usor sa vina marfa din China sau din Golf la Constanta si sa mearga pe autostrazi si cai ferate catre centrul Europei decat sa faca un ocol si sa vina la porturi mai indepartate.

Prostia e a celor care au condus de-a lungul timpului aceste companii. Cred ca foarte multi s-au dovedit de-a lungul timpului ori prosti ori rau-voitori. Acele lucrari pe care le platim dar nu sunt facute se ridica la miliarde de euro.

Nu cred ca din punct de vedere economic poti sa numesti prieten pe cineva. Practic poti sa spui ca ai parteri. Cred ca partea din Est a Europei are un interes comun, partea din Vest are interes contrar”, a acuzat Valcov

Inamic indarjit al romanilor e si Uniunea Europeana, care ne aplica dubla masura si ne amageste cu fonduri astfel incat sa nu si ajungem, de exemplu, vreodata sa construim spitale. Astfel, a acuzat-o si comisarul european al PSD Corina Cretu ca „minte prin omisiune” cand spune ca vom pierde banii de spitale.

„O imbinare este cel mai potrivita si exista regulamentul 1303, din 2013, al Comisiei Europene care chiar incurajeaza sa se faca parteneriat public privat, iar partea publica, care intra in parteneriat, sa fie din fonduri europene. Chiar se incurajeaza acest lucru. Ele nu se exclud. (…) Corina Cretu ascunde anumite pasaje. Minte prin omisiune”, a sustinut Darius Valcov, precizand ca nu a vorbit niciodata cu comisarul european, pentru ca rangul sau e prea mic.

Cum era de asteptat, modelele lui Valcov sunt liderii nationalisti si extremisti: „Este nevoie sa se auda vocea Romaniei precum se aude vocea Italiei, cum se aude vocea Ungariei, Poloniei, Cehiei sau Slovaciei”.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...