Vela: Puncte de trecere a frontierei închise, pentru folosirea poliţiştilor în cele aglomerate

Vela: Puncte de trecere a frontierei închise, pentru folosirea poliţiştilor în cele aglomerate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, închiderea temporară a mai multor puncte de trecere a frontierei, mai puţin tranzitate, pentru folosirea lucrătorilor vamali la punctele de trecere unde se înregistrează valori mari de trafic.

 


"Pentru folosirea eficientă a resurselor în punctele de trecere a frontierei cu flux mare de trafic, urmează să fie închise, temporar, mai multe puncte de trecere, în care în prezent se înregistrează un trafic redus", a declarat Vela, la finalul şedinţei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU).

El a precizat că, în urma deciziei CNSSU, la frontiera cu Ungaria vor fi închise punctele de trecere Turnu, Săcuieni, Salonta şi Valea lui Mihai, iar la frontiera cu Ucraina, punctul de trecere Sighet.

"La frontiera cu Bulgaria, punctele de trecere Negru Vodă, Lipniţa, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele şi Bechet. La frontiera cu Republica Moldova - Rădăuţi Prut şi Oancea. La frontiera cu Serbia, punctele care au fost închise unilateral de autorităţile sârbe începând cu data de 12 martie ora 8,00: Porţile de Fier 2, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcan, Drobeta Turnu Severin şi Naideş. Rămân funcţionale pe frontiera cu Serbia următoarele puncte de trecere a frontierei: Porţile de Fier I, Moraviţa şi Jimbolia", a mai spus Vela. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

5 VIDEO De văzut!