Vestiarul fetelor, un cuib de viespi: Rusoaica Potapova a povestit cum e tratată de o rivală din Ucraina

Vestiarul fetelor, un cuib de viespi: Rusoaica Potapova a povestit cum e tratată de o rivală din Ucraina

Că în circuitul feminin nu prea există prietenii între fete e o realitate despre care au vorbit și jucătoare cunoscute, cu experiență în WTA. Că, mai nou, sportivele au ajuns să-și trateze urât rivalele în vestiar, pe fondul unei situații politice tensionate, e o noutate despre care aflăm acum.

Anastasia Potapova

Pentru că despre atmosfera toxică din vestiarul fetelor a vorbit rusoaica Anastasia Potapova (22 de ani, 24 WTA). Recent, aceasta a fost implicată într-un episod controversat, care a făcut valuri la Indian Wells. Acum, Potapova a relatat, potrivit Eurosport , că, de când a început războiul în Europa, ucraineanca Marta Kostyuk (20 de ani, 38 WTA), cu care era în relații bune înainte, nici măcar nu o mai salută!

Am fost destul de bune prietene, m-am înțeles foarte bine cu Marta, dar, din păcate, această persoană a decis aibă o altă atitudine, dar nu doar cu mine. A fost ceva fără motiv, dar eu nu o voi judeca, e alegerea ei și o respect, nimic mai mult. Dacă îi e mai ușor așa, atunci o accept. Nu mă afectează deloc, nu mi s-a întâmplat vreodată să nu-mi fi respectat adversara. Îmi tratez întotdeauna rivalele cu mult respect, n-am avut niciodată un conflict sau dispută cu nimeni. Odată ce ieșim pe teren, pentru mine devine un meci normal, indiferent cine e în fața mea. Dacă cealalltă jucătoare câștigă e pentru că a fost mai bună, nu pentru că e dintr-o anumită țară. Am atitudinea mea foarte clară în privința acestui subiect, nu prea mă deranjează ce se întâmplă în vestiar, sinceră să fiu“, a spus Potapova.

Marta Kostyuk

Marta Kostyuk

De remarcat că, la ultimul meci Potapova – Kostyuk, la Miami, pe data de 23 martie, rusoaica s-a impus, fără probleme, scor 6-1, 6-3. A fost doar al doilea meci pentru Potapova, cu o rivală din Ucraina, de când a început războiul. În precedenta confruntare, la Monterrey, pe 2 martie 2022, rusoaica fusese învinsă de Elina Svitolina, scor 2-6, 1-6.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”