„Viața e făcută din compromisuri, toată”

„Viața e făcută din compromisuri, toată”

Camelia Șucu ne vorbește despre compromisuri și mărturisește că, în absența lor, oamenii n-ar mai exista. Catalogată drept dintre cele mai puternice femei din România, cu peste 25 de ani de experiență în business, milionara mărturisește cum a ajuns să aibă succes, ce pasiuni avea în copilărie, cum este în rolul de mamă și bunică, dar și care au fost încercările care au scos-o din „echilibrul interior”.

Într-un interviu pentru unica.ro , Camelia Șucu dezvăluie că, încă din copilărie, le confecționa păpușilor cu care se juca hăinuțe și piese de mobilier. Celebra femeie de afaceri mărturisește că viața este făcută din compromisuri și, cu siguranță, a dezamăgit oameni pe care i-a întâlnit, dar fără nicio intenție. Aflăm cum a fost ca mama pentru fetele ei și ne spune și cum se descurcă cu cei trei nepoți pe care îi are și cu care nu aplică, de fiecare dată, „metoda răsfățului”.

Camelia Șucu, viața din spatele afacerilor de milioane

Camelia Sucu vorbește despre cel mai greu moment din viața ei, divorțul de Dan Șucu, dezvăluie cum a ajuns să dea la Medicină si cât de greu i-a fost să ‘supraviețuiască’ autopsiilor. Chiar dacă este un adevărat fashion icon, spune că nu este în măsură să dea sfaturi legate de modă și că nici astăzi nu poate explica oamenilor ce înseamnă, cu adevărat, succesul.

Citește integral pe unica.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...