Vicepreşedintele CSM le reproşează unor poliţişti "tupeul" de a opri un procuror: "O să vorbesc cu şeful IPJ" VIDEO

Vicepreşedintele CSM le reproşează unor poliţişti "tupeul" de a opri un procuror: "O să vorbesc cu şeful IPJ" VIDEO

Vicepreşedintele CSM, Daniel Horodniceanu, a fost oprit în trafic de poliţişti, acesta reproşându-le oameni legii “tupeul de a opri un procuror care a condus structura de crimă organizată”.

Daniel Horodniceau a fost oprit de poliţişti după ce ar fi făcut o depăşire fără a da semnal. În momentul în care i s-a solicitat să se legitimeze, acesta a replicat: "Sunt procuror şef Horodniceanu de la Crimă Organizată, nu mă cunoaşteţi, de ce nu mă cunoaşteţi oare? (..) Eu am să vă dau legitimaţia mea de procuror. Vă mai întreb încă o dată: de ce m-aţi oprit?", potrivit unei înregistrări video publicată de jurnalist.ro .

Poliţiştii i-au răspuns că i-a depăşit fără a semnaliza. "Terminaţi cu prostiile astea. Nu ştiţi cu cine vorbiţi", a fost răspunsul magistratului.

"Sunteţi foarte scrupuloşi la datorie, văd. (..) Ce faceţi dvs la ora asta, faceţi patrulă pe strada principală dintr-un sat? (..) Am să vorbesc cu şeful IPJ", a completat magistratul, poliţiştii răspunzându-i că au în fost semnalate mai multe furturi de animale în satul respectiv şi că nu este în măsură să le indice cum să îşi facă treaba.

Horodniceanu le-a reproşat poliţiştilor că nu ştiu cum să se poarte cu un procuror. Captură video

"Nu văd cum aţi putea să aveţi tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crima organizată. (..) Eu sunt în măsură să fac orice, din cauza mea aveti un 15 % la salariu, în favoarea dvs, eu am vorbit cu ministrul Oprea în 2016 şi dvs aţi luat 15%", a continuat magistratul, nemulţumit de atitudinea poliţiştilor şi exprimându-şi aprecierea pentru oamenii legii care "sunt respectuoşi, ştiu să vorbească cu oamenii şi, mai ales, cu procurorii", le-a mai spus magistratul poliţiştilor.

Daniel Horodniceanu a fost procuror şef al DIICOT în intervalul 2015-2018 şi candidat la mai multe funcţii de conducere din sistemul judiciar. Magistratul a condus şi DIICOT Iaşi, funcţie din care a fost ales membru al noului Consiliu Superior al Magistraturii, în prezent fiind şi vicepreşedinte al instituţiei.

Până la ora transmiterii ştirii, vicepreşedintele CSM nu a transmis niciun punct de vedere referitor la acest subiect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cazul Halep ia turnuri dramatice. Verdict schimbat când s-a aflat identitatea jucătoarei, scriu americanii

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“

4 „Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane” / Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer

5 Sports Illustrated publică o informație care dinamitează cazul Halep