Victor Atanasie Stănculescu părăsește închisoarea

Victor Atanasie Stănculescu părăsește închisoarea



Tribunalul Ilfov a decis astăzi eliberarea din închisoare a lui Victor Atanasie Stănculescu (85 ani), după o încercare eșuată la Judecătoria Sectorului 4 la sfârșitul lunii februarie a acestui an și o alta, căreia de asemenea nu i s-a dat curs, în 2013. Magistrații au avut în vedere pentru eliberare buna purtare a deținutului și starea de sănătate. În cererea de eliberare Stănculescu a menționat de asemenea că a executat mai mult de o treime din pedeapsă.
Atanasie Stănculescu, alături de Mihai Chițac, a fost condamnat în 2008 la 15 ani de închisoare în dosarul Revoluției, fiind acuzat de omor deosebit de grav. Celor doi generali li s-au ridicat și gradele militare. Au urmat cereri de eliberare, puse în executare. Mihai Chițac a murit acasă, la 1 noiembrie 2010, după săptămâni de spitalizare determinate de suferințe cronice. După ce presa l-a surprins jucând într-un casino Stănculescu s-a întors după gratii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?