Victor Pițurcă, despre fiul său: „Unde merge, toate fetele sunt grămadă pe el. Săracul de el...“ VIDEO

Victor Pițurcă, despre fiul său: „Unde merge, toate fetele sunt grămadă pe el. Săracul de el...“ VIDEO

Victor Pițurcă crede că fiul său, Alex, și fotomodelul Cristina Ich, ar putea forma din nou un cuplu.

Victor Pițurcă a dezvăluit la podcastul „Ameritat cu Nasrin că singura relație a fiului său pe care a agreat-o a fost cea cu fotomodelul Cristina Ich.

Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit în urmă cu un an, dar au rămas în relații bune, de dragul fiului lor. Fostul selecționer crede că tinerii ar putea forma din nou un cuplu.

Alex Pițurcă și Cristina Ich

„Alex e adulat de femei. Din ce aud și din ce s-a întâmplat.. Ăsta e adevărul. Unde merge, toate fetele sunt grămadă pe el. Săracul de el...El a fost un tip modest. Când vreau să vorbesc cu el despre o femeie, nu discută. Eu aflam multe din presă, habar nu aveam.

Fetele cu care a fost el nu mi-au fost la suflet. Voiam altceva pentru el. Nu voiam vedete pentru el. El a vrut numai vedete. E un dezavantaj, da. I-am spus că statutul de bărbat implică anumite obligații. El e tot libertin. Eu am impresia că e tot la stadiul de copil. Copilărește...“.

Despre Cristina, Victor Pițurcă are o altă părere: „Cristina e o femeie cu capul pe umeri. Pe ea nu am inclus-o când vorbeam despre vedete. Despre ea s-au scris multe tâmpenii, pe care eu le-am verificat. Cristina e o femeie cu capul pe umeri și i-am zis lui Alex «Trebuie să știi să ai grijă de familia ta», a spus Victor Pițurcă.

Fostul selecționer a dezvăluit că fiul său și Cristina se iubesc în continuare.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au avut o relație de mai bine de trei ani. Împreună, au un copil, Noah.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

4 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

5 Ce se întâmplă în China?