Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe neabătut, păcat de PSD

Victor Ponta: Liviu Dragnea merge mai departe neabătut, păcat de PSD

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, pe Facebook, desemnarea secretarului de stat de la Educație Petru Andea drept coordonator al activității filialei PSD Timiș până la alegerea noului președinte, după ce Sorin Grindeanu a fost exclus de Comitetul Executiv al partidului, afirmând că "Liviu Dragnea merge mai departe neabătut".

 "Da. Liviu Dragnea merge mai departe neabătut — păcat însă de PSD!", a scris Ponta .

''Conducerea națională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activității filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreședinte coordonator. Eu am oficial funcția de vicepreședinte al organizației. Domnul Sorin Grindeanu și-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem președinte, iar dintre vicepreședinți am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil, în toamnă'', a declarat, joi, Petru Andea , precizând că decizia forului național al PSD de excludere a lui Sorin Grindeanu a ajuns la PSD Timiș zilele trecute.

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, recent, că din septembrie va face politică într-un partid nou , altul decât cele aflate acum în Parlament.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /