Victor Ponta: PSD este condus greșit și este în prăpastie

Victor Ponta: PSD este condus greșit și este în prăpastie

Deputatul Victor Ponta a declarat, marți, că Partidul Social Democrat este condus greșit, susținând că el nu dorește să rupă formațiunea politică, ci să vorbească liber.

"Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iștii la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie, să îl debarce pe Dragnea și să frâneze mașina PSD care este în prăpastie", a spus Ponta, la Parlament.

El a susținut că, în prezent, PSD este condus în mod greșit.

"Eu cred că PSD este condus greșit în acest moment, și PNL este condus greșit, este o catastrofă, dar până la urmă este în Opoziție, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă, care este condus greșit când este la guvernare, ne afectează pe toți, că mâine o să vă faceți toți plinul la mașină sau dacă aveți o firmă o să vă duceți să spuneți cum splituiesc TVA. (...) Este păcat pentru că oamenii care au votat PSD și cei care urăsc PSD au apreciat lucrurile bune făcute în guvernarea trecută, greșelile le-au sancționat, dar de ce să le stricăm când economia a mers bine? Altele au mers prost și pe acelea nu le îndreptăm", a adăugat Victor Ponta.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa