VICTORIE!!! Președintele a AJUNS la vot! La 18.30! Cu INCIDENTE! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18.30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca "am votat pentru un Bucuresti modern si european", dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu. E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza ata de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18.00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor "probleme tehnice" la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia.

Potrivit unor surse HotNews.ro, presedintele Iohannis a plecat din Sibiu dupa ora 13.00, iar in jur de 17.30 era pe autostrada Pitesti - Bucuresti.

Când a ajuns la secția de votare de la Liceul Jean Monnet, Iohannis a avut parte de două incidente. Un bucureștean i-a strigat că a ajuns cam târziu la vot. Al doilea a fost reprezentat de cameramanii care l-au filmat de la intrarea în secție până la urnă. Din acest motiv, Iohannis a fost flancat de doi ofițeri SPP, care i-au croit drum. Președintele a fost vizibil deranjat că nu putea să meargă din cauza jurnaliștilor și nu a vrut să dea nicio declarație înainte de a vota.

Klaus Iohannis nu a salutat jurnaliștii când a ajuns la secția de votare, nici oamenii din jurul acesteia. A salutat, în schimb, când a vorbit cu reporterii.

Sotia sa, Carmen Iohannis, a votat duminica dimineata la Sibiu, acolo unde are domiciliul.

Pana la aceasta ora au votat toti candidatii principali din Bucuresti si din tara, precum si toti liderii politici.

Reamintim ca prezenta la vot a liderilor politici inca de la primele ore ale zilei de vot e menita sa mobilizeze electoratul la vot. De altfel, insusi presedintele Iohannis a indemnat cetatenii sa vina la vot, printr-un mesaj postat vineri pe Facebook.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia